Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! "Acı içindeyim"

Batılı ülkelerde cinsiyet değiştiren LGBT’lilerin fiziksel ve psikolojik olarak acı çektikleri ve ötenazi kliniklerini başvurdukları öğrenildi.

Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! "Acı içindeyim"
Cinsiyet değiştiren LGBT'liler ötenazi kliniklerine koşuyor! "Acı içindeyim"
GİRİŞ 11.08.2023 18:43 GÜNCELLEME 11.08.2023 18:43
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Topluma dayatılan ‘toplumsal cinsiyet eşitliği’ projesi olan 'cinsiyet değiştirebilme' algısı ve LGBT propagandalarının acı sonuçları ortaya çıkmaya başladı.

“The People’s Voice” isimli Amerika merkezli haber sitesinde yer alan habere göre; cinsiyet değiştirme ameliyatlarından derin pişmanlık duyan LGBT’lilerin ötenazi kliniklerini doldurduğu öğrenildi.

ÖTENAZİ İSTEĞİ KABUL EDİLMEYİNCE İSYAN ETTİ

Zihinsel ve fiziksel olarak ızdırap yaşadığını söyleyen 35 yaşındaki Kanadalı Lois Cardinal isimli bir şahıs, ötenazi ile hayatına son vermek için başvuruda bulundu, ancak başvurusu kabul edilmedi. 

Başvurusunun kabul edilmemesi üzerine sosyal medya hesabından tepki gösteren Cardinal, 2009 yılında geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatını ve sağlık politikalarını eleştirdi.

“SÜREKLİ ACI İÇİNDEYİM”

Daily Mail’e konuşan Lois Cardinal, cinsiyet değiştirme ameliyatının pişmanlıkla sonuçlandığını kaydetti. Cardinal, “Sürekli rahatsızlık ve acı içindeyim.” diyen Cardinal, bu ızdırabın psikolojisini etkilediğini dile getirdi.

CİNSİYET AMELİYATI İÇİN UYARILARDA BULUNDU

Pişman olan LGBT'linin, eşcinsel topluluğunun mevcut retoriğiyle anlaşmazlığını ifade eden videolar yayınlarken, başkalarını da bu konuda uyardığı belirtildi. 

LGBT söylemlerine katılmadığını belirten ve ‘cinsiyet değiştirme’ye yönlendiren ideolojilere karşı çıkan Cardinal, LGBT bayrağını yakarak tepki gösterdi. 

UZMANLAR UYARIYOR: AMELİYATLA CİNSİYET DEĞİŞMEZ

Söz konusu habere göre; uzmanlar cinsiyet ameliyatı ile cinsiyetin değişmeyeceği bildiriyor. İnsan vücudunun her hücresinde kromozom düzeyinde cinsiyetin belli olduğunu vurgulayan uzmanlar; ameliyat, ilaç, makyaj veya herhangi bir zamir cinsiyeti değiştirmeyeceğini belirtiyor.

Florida Üniversitesi'nden yapılan bir araştırmaya göre; cinsiyet değiştiren şahısların çoğunluğunun ağrı ve rahatsızlık çektiği ortaya konulduğu belirtildi.

KAYNAK: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Nurullah Alpay

Editör Hakkında

2014 yılında Yeniakit.com.tr'de basın hayatına başladı. Çeşitli basın kuruluşlarında görev aldı. Son olarak Haber7 Özel Haber Biriminde editör olarak çalışmaktadır.
YORUMLAR 72
  • CSVZ 8 ay önce Şikayet Et
    ALLAH BU DURUMUA DÜŞMEKTEN BÜTÜN İNSANLARI KORUSUN şeYTANINN BÜYÜK BİR TUZAĞI KALPLERİN HUZR BULMA İMAKNIN UMUTLARINDA YOK EDEN ADİ BİR PALN
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ALLAH (CC) Lutilere ne yaptı bilmeyenler öğrensin . Ey zavallılar Rabbinizin size takdir edip verdiğini beğenmiyorsunuz suretinizi değiştiriyorsunuz sonuç bu. NEDEN ŞİKAYET EDİYORSUNUZ.
    Cevapla
  • Bilal 8 ay önce Şikayet Et
    Ahsen-i Takvim" Andolsun ki biz insanı en güzel şekilde yarattık" Tin 95/4
    Cevapla
  • mavi vatan 8 ay önce Şikayet Et
    Geberin
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    bizim ülkemiz de bu ameliyatlar yasaklanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Çeşme'de 3 günlük festival 15 milyon TL’ye ihale edildi!