Eyfel Kulesi, bomba ihbarı sonrası tahliye edildi

Fransa’nın başkenti Paris’te yer alan Eyfel Kulesi, bomba ihbarı nedeniyle tahliye edildi.

Eyfel Kulesi, bomba ihbarı sonrası tahliye edildi
Eyfel Kulesi, bomba ihbarı sonrası tahliye edildi
GİRİŞ 12.08.2023 18:53 GÜNCELLEME 12.08.2023 18:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Paris’te turistlerin ilgi odağı olan Eyfel Kulesi’nde bomba ihbarı yapıldı. İhbarın ardından Fransa polisi harekete geçti.

BOMBA İHBARI ÜZERİNE EYFEL KULESİ BOŞALTILDI

Bomba imha ekipleri ile güvenlik güçleri olay yerine intikal ederek Eyfel Kulesi’ndeki 3 katta bulunan ziyaretçileri tahliye etti. Yerel saat ile 13.30’da ziyarete kapatılan kuleye giriş ise geçici süreliğine kapatıldı. Bir sözcü konuya ilişkin, “Bu durum nadiren gerçekleşiyor, bütün bu önlemler bu prosedür gereği olağan bir durumdur.” dedi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Morelli 8 ay önce Şikayet Et
    Bi yiklimadi bu demir yigini
    Cevapla
  • Kahramanmaraş li 8 ay önce Şikayet Et
    patlatsinlar hic sıkıntı yok
    Cevapla
  • Arif 8 ay önce Şikayet Et
    afrikaya saldırmak için sahte bahaneler bunlar!! amerika birleşik şeytanlarının da ırağa afganistana yaptığı gibi! ço dikkat etmek gerek.
    Cevapla
  • Misafirr 8 ay önce Şikayet Et
    Beter olun bunlar dah iyi günleriniz. Yıllarca ortadoğu ve türkiyede besledikleriniz inşallah tez zamanda size dönecek birazda siz yaşayın terör illetini. Amin
    Cevapla
  • temel 8 ay önce Şikayet Et
    bence yakin da cok olur rusya yada bazi terør guruplar benzeri sey yapacak gibi seytanin aklina gelmeyen seyi getiriyorlar bazen
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FIFA devrime hazırlanıyor! Süper Lig heyecanı yurt dışına taşınabilir
Özgür Özel'den Başkan Erdoğan'a bakanlık teklifi