Teröristbaşı Müslim'den itiraf gibi açıklama: Onlar da Türkleri kızdırmak istemiyorlar!

Teröristbaşı Salih Müslim yaptığı bir açıklamada Türkiye'nin Suriye'den çıkmasının zor olduğunu belirterek "Uluslararası güçler de Türkiye'yi kızdırmak istemiyor" ifadelerini kullandı.

Teröristbaşı Müslim'den itiraf gibi açıklama: Onlar da Türkleri kızdırmak istemiyorlar!
Teröristbaşı Müslim'den itiraf gibi açıklama: Onlar da Türkleri kızdırmak istemiyorlar!
GİRİŞ 14.08.2023 17:55 GÜNCELLEME 14.08.2023 21:50
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Güvenlik güçlerinin bölücü terör örgütlerine yönelik operasyonları hız kesmeden sürüyor. Gerçekleşen operasyonlarla köşeye sıkışan teröristlerin çaresizliği her gün daha da artıyor.

MEHMETÇİK KORKULU RÜYALARI OLDU

Mehmetçik, PKK'ya yönelik operasyonlarını tüm hızıyla sürdürürken TSK bebek katili teröristlerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor.

TERÖRİSTBAŞI ÇARESİZLİKLERİNİ İTİRAF ETTİ

PKK'nın Suriye kolu YPG'nin sözde siyasi kanadının elebaşlarından Salih Müslim, terör örgütünün kanalında örgütün yaşadığı çaresizliği itiraf etti.

"TÜRKİYE'Yİ KIZDIRMAK İSTEMİYORLAR"

Türkiye'nin Suriye'den çıkmasının zor olduğunu ve Şam yönetiminin buna gücünün yetmeyeceğini söyleyen teröristbaşı Müslim "Rusya, Türkiye ile planlarını uygulamak istiyor. Uluslararası Koalisyon da NATO ortağı Türkiye'yi kızdırmak istemiyor" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Bir siha füzesi de bunun tepesine lazım...
    Cevapla
  • MERSİNLİ 8 ay önce Şikayet Et
    Bunlar sizin daha iyi günleriniz Amerika ne zaman dostlarını yanlız bırakmadıki her zaman ortalık kızışınca ortadan kaybolur Afkanistan da olduğu gibi Yakında sizlerin boyunlarına İPİ TAKACAĞIZ sakın bunu unutmayın İÇERDEKİLER VE DIŞARDAKİLER
    Cevapla
  • Önce VATAN 8 ay önce Şikayet Et
    TÜRKİYE yumuşak işlem yapmaktadır, şayet abd-rusya ülkelerinde askerler bizdeki gibi öldürülsün sebep olanı kökten kazır alimallah lakin sonunuz yakın
    Cevapla
  • bülent 8 ay önce Şikayet Et
    Abd ve ab nin bir kısım ülkelerinin teröristlere destek verdiğini biliyoruz istedikleri kadar teröri desteklesinler bir gün aynı zararı teröristlerden görürler
    Cevapla
  • misafir 8 ay önce Şikayet Et
    evet hiç kimse de türkiye deki bazı türkleri ve bazı kürtleri kızdırmak istemez çünkü onlarda çok iyi biliyorlar ki kızdı mı o ülkede o kişide yok olur gider
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı
Çocuğu kanlar içinde o yayın derdinde! Bir TikTok rezaleti daha