FETÖ'cü Zekeriya Öz'e Almanya'da dayak

İşadamı Rıfat Bayraktar'ın, FETÖ'cü savcı Zekeriya Öz'ü Almanya'da dövdüğü ortaya çıktı. Bayraktar'ın, "Utanmadan buralarda geziyor musun?" diyerek Öz'e kafa atıp yumrukladığı belirtildi.

GİRİŞ 22.08.2023 08:51 GÜNCELLEME 22.08.2023 08:57
Bu Habere 327 Yorum Yapılmış

Firari savcı Zekeriya Öz'ün Almanya Mannheim'da bir restoranda bir işadamı tarafından dövüldüğü iddia edilmişti. Öz'ün, Alber Rıfat Bayraktar tarafından dövüldüğü ortaya çıktı.

İşadamı Bayraktar'ın, daha önce FETÖ'ye yönelik şikayetlerini takipsizlikle sonuçlandırması sebebiyle Öz'e kinli olduğu, olay günü de Almanya Mannheim'da bir restoranda oturduğunu öğrenince "Utanmadan buralarda geziyor musun?" diyerek Öz'e kafa atıp yumrukladığı anlaşıldı.

Yaşananları Sabah gazetesinden Nazif Karaman'a anlatan Bayraktar, "Ben Türkiye'de, Avrupa'nın çeşitli kentlerinde ve Almanya Frankfurt'ta şirketleri olan bir iş insanıyım. Olay günü bir çalışanım, Zekeriya Öz'ün Almanya Mannheim'da 'İstanbul' isimli Türk restoranında oturduğunu bana bildirdi. Ben de daha önce başsavcı vekiliyken benim FETÖ'cülere yönelik şikayetlerimi takipsizlikle sonuçlandırdığı ve şikayetlerimi aleyhime çevirip zulmettiği için kendisine kinliydim. Beni ilgim olmayan bir konuda suçlu hale getirmişti.

'3 KİŞİYLE SOHBET EDİYORDU'

Yemek yediği yeri öğrenir öğrenmez Darmstad'tan yola çıktım. Yaklaşık 25 km mesafedeydim ve aracımla 25 dakikada sonra belirtilen adreste oldum. Restorana girdiğimde Zekeriya Öz'ü en köşedeki masada oturmuş 3 kişiyle sohbet ederken gördüm. İlk gördüğüm anda gayet zayıflamış olduğunu ve tedbir olarak top sakal bıraktığını fark ettim. Fakat kendisinin simasını çok iyi bildiğim için elmacık kemikleri ve gözlerinden dolayı hemen tanıdım. Kendine yöneldim ve 'Beni tanıdın mı?' diye sordum. Hafif ayağa kalktı ve şaşkın gözlerle bir süre süzdükten sonra 'Şimdi tanıdım' dedi. O anda yakasından tutup 'Utanmadan buralarda geziyor musun?' diyerek kafa attım. Zaten oraya da kendisini dövmeye gitmiştim. Birinci yumruğu atıp ikinciyi atarken birden restoranda bulunan ve sivil giyimli olan kişiler üzerime atladı.

Alber Rıfat Bayraktar

'BURNU KANADI, GÖZÜNÜN ALTI KIZARDI'

Ne olduğunu anlayamadım. Beni masaya yatırıp etkisiz hale getirdiler. Fakat Zekeriya Öz'ün burnunun kanadığını ve gözünün altının kızardığını gördüm. Hemen onu olay yerinden kaçırdılar. Daha sonra telefonlarımı alıp kendilerince beni sorguladılar. Mağdur olduğumu anlatınca bir süre tutup bir şey bulamayınca bıraktılar. Zekeriya Öz'ün de şikayetçi olmadığını öğrendim. Fakat hiç pişman değilim. Yüreğim soğudu. Bugün olsa yine yaparım." ifadelerini kullandı

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 327
  • Turk 8 ay önce Şikayet Et
    Onların yerlerini devlet çok iyi biliyor..onlar guvendeyiz saniyolar...zamanı glnce çökecek devlet..kim ne olduğunu anlamiycak bile .
    Cevapla
  • Osman Avcu 8 ay önce Şikayet Et
    Almanya fetö ye hamilik yapmaya devam ediyor.. Suçlu iadesine yanaşmıyor.. Biz de büyük devlet gibi hareket etmeliyiz... Balon putin wagnerin 10 komutanını nasıl öldürdü..
    Cevapla
  • Kaan miraç 8 ay önce Şikayet Et
    Noldu şimdi daha iyi saklanacak şimdi
    Cevapla
  • Ali yılmaz 8 ay önce Şikayet Et
    Eline yüreğine sağlık ellerin dert görmesin
    Cevapla
  • Ömer Halis Demir 8 ay önce Şikayet Et
    Bir adamın bulduğunu devlet bulamıyor mu.Adam Elini kolunun sallayarak Almanya'da geziyor muş.Sözde kırmızı bültenle aranıyor.Adam geziyor muş elini kolunu sallayarak efendiler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü