Cezayir’de 9 aylık bebek enkazdan kurtuldu

Cezayir’in Annaba şehrinde gaz sızıntısından kaynaklanan patlamada çöken binadan 9 aylık bebeğin kurtuluşu gözyaşlarına boğdu.

GİRİŞ 03.09.2023 09:56 GÜNCELLEME 03.09.2023 10:49

Cezayir’in Annaba şehrinde gaz sızıntısından kaynaklanan patlamada çöken binadan 9 aylık bebeğin kurtuluşu gözyaşlarına boğdu.

Annaba şehrinde 5 katlı bir bina, gaz sızıntısından kaynaklanan patlama nedeniyle çöktü. Cezayir Sivil Koruma Kurtarma ekipleri enkaz altında kalan 9 aylık bir bebeği kurtarmak için harekete geçti. Minik bebeği kurtarmak için canla başla çalışan ekipler, bebeği molozların arasından çıkararak kurtardı. Minik bebeğin inanılmaz kurtuluşu herkesi gözyaşlarına boğdu.

Yetkililer ise patlama nedeniyle yaralanan 12 kişinin hastaneye kaldırıldığını söyledi. Patlamanın nedeninin belirlenmesi için soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Helikopterler, zırhlı araçlar ve ağır silahlar... Ülke çetelere savaş ilan etti
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin tarihine geçen skor!