Rusya'dan Paşinyan'ın iddialarına yalanlama

Kremlin, Ermenistan ile Azerbaycan arasındaki çatışmalar sırasında Rusya'nın Ermenistan'ın güvenliğini sağlamakta başarısız olduğu ve bölgedeki etkinliğini azalttığı yönündeki iddiaları reddetti.

Rusya'dan Paşinyan'ın iddialarına yalanlama
Rusya'dan Paşinyan'ın iddialarına yalanlama
GİRİŞ 05.09.2023 15:21 GÜNCELLEME 05.09.2023 15:21
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, yaptığı açıklamada, güvenliği garanti altına almak için yalnızca Rusya'ya güvenme politikasının stratejik bir hata olduğunu çünkü Rusya'nın görevlerini yerine getiremediğini ve şu anda daha geniş bir bölgede etkinliğini azaltma sürecinde olduğunu belirtmişti.

Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kremlin'in Paşinyan'ın sözlerine katılmadığını ve Rusya'nın Güney Kafkasya'da istikrarın sağlanmasında önemli bir rol oynamaya devam etmeyi planladığını söyledi.

Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 1
  • KütahyAli 7 ay önce Şikayet Et
    Layn potin bak savunduğun adamcukar her yerde seni satıyor hemde din kardeşin. Böyle kaypak kişileri arka çıkma artık. Bunlar yarın senin kuyununu kazacak Ukrayna gibi. Fransız öpücüğü ne alışmış paşinyan.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit