Devletin tahsis ettiği uçak bozuldu, başbakan Hindistan'da mahsur kaldı!

Hindistan'da düzenlenen 18'inci G20 Zirvesi sonrası ülkesine dönmek için havalimanının yolunu tutan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, uçağının teknik arızası nedeniyle Hindistan'dan ayrılamadı.

GİRİŞ 11.09.2023 09:22 GÜNCELLEME 11.09.2023 12:51
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Hindistan'daki G20 Zirvesi sonrası ülkeden ayrılmak için havalimanına gitmek üzere yola çıkan Kanada Başbakanı Justin Trudeau ve beraberindeki heyet, uçakta teknik bir arıza yaşandığına dair uyarıldı.

UÇAKTA TEKNİK SORUN YAŞANDI

Kanada Başbakanlık Ofisinden Global News'e yapılan açıklamada, Trudeau ve heyetinin, kendilerini taşıyacak uçakta teknik sorun yaşandığına dair Kanada Silahlı Kuvvetlerinden uyarı aldıkları belirtildi.

ALTERNATİF DÜZENLEMELER YAPILANA KADAR HİNDİSTAN'DA KALACAKLAR

Açıklamada, "Bu sorunlar bir gecede çözülemez, heyetimiz alternatif düzenlemeler yapılana kadar Hindistan'da kalacak." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 51
  • Hayda 7 ay önce Şikayet Et
    Ne olmuş sonuç ne ne anlayalım bu haberden zavallı Kanada diyelim mi
    Cevapla
  • İsmail 7 ay önce Şikayet Et
    Dikkat çekmeden Hindistan'da kalmak... Uçak bozulması yeterli bir mazeret!
    Cevapla
  • Kadir 7 ay önce Şikayet Et
    Bir dahaki sefere havada arizalandiririz demisler. Büyük tehdit var
    Cevapla
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Biz, VİP uçak filomuzla onlara örnek olabilecek durumdayız: 1 x boeing 747-8 intercontinental (tc-trk) 1 x airbus a340-542 (tc-can) 1 x airbus a330-200 prestige (tc-tur) 1 x airbus a319-115 cj (tc-ana) 1 x airbus a319-133 cj (tc-ist) 1 x airbus a318-112 cj (tc-ank) 1 x bombardier challenger 850 (tc-try) 4 x gulfstream g550 (tc-ata) (tc-dap) (tc-kop) (tc-cbk) 1 x gulfstream g450 (tc-gap)
    Cevapla
  • pusula 7 ay önce Şikayet Et
    enayi işte alsana kendine 13 tane uçak, alamazsın değil mi? çünkü halk bitirir seni , her kuruşun hesabını vermek zorundasın . bu aslında bizim açımızdan utanç haberidir ama anlayana
    Cevapla
  • Yılmaz 7 ay önce Şikayet Et
    adamların geliri 52000 dolar. Hala Knada rezil oldu diyen saflar var...
    Cevapla
  • Mustafa 7 ay önce Şikayet Et
    Devlet senin gibilerin zihniyetiyle yönetilmiş olsaydı 1 santim ileri gidemezdik. Örnek : 1920- 2000 yılları. Anlayana tabiki
    Cevapla
  • vatandaşşş 7 ay önce Şikayet Et
    Bitmediniz be. Bay Kemal yumurtluyor, sizde yiyorsunuz. Devletin uçağı, utanma, devletinle gurur duy...Sen devletine sıkılan kurşunların hesabını bir sor, uçağın hangarı ve tapu kaydı belli...
    Cevapla
  • Gültekin SOYLU 7 ay önce Şikayet Et
    Bence gurur haberidir. Tüm dünyanın diline düşüpde rezil olduktan sonra ne yazar. 1.9 trilyon gelirin olacak 1 milyon dolar özel jet'e para verip almayacaksın. Tüm dünyanın diline düşeceksin. Rezil olacaksın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!
Şike iddialarına tepki! Beşiktaş suç duyurusunda bulunacak