Rus yolcu uçağı tarlaya acil iniş yaptı

Rusya’nın Soçi kentinden 161 yolcu, 6 mürettebat ile kalkan Ural Havayolları'na ait uçak, Novosibirsk bölgesindeki bir tarlaya araziye acil iniş yaptı. Acil inişte yaralanan olmadı.

GİRİŞ 12.09.2023 13:28 GÜNCELLEME 12.09.2023 14:07

Rusya’nın Soçi kentinden 161 yolcu, 6 mürettebat ile kalkan Ural Havayolları'na ait uçak, Novosibirsk bölgesindeki bir tarlaya araziye acil iniş yaptı. Acil inişte yaralanan olmadı.


Rusya’nın Sibirya Federal Bölgesi'ndeki Omsk şehrine gitmek üzere Soçi kentinden kalkan Ural Havayolları'na ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Novosibirsk bölgesindeki bir tarlaya acil iniş yaptı. Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, “İniş sorunsuz bir şekilde yapıldı. Uçakta 161 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu, yaralanan olmadı” ifadeleri kullanıldı.

Rus medyası ise yolcu uçağının ilk olarak teknik nedenlerden dolayı Novosibirsk Havaalanına iniş talebinde bulunduğunu, daha sonra uçağın bir tarlaya indiğini, yolcuların tahliye edildiğini belirtti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 25
  • Kont 3 yıl önce Şikayet Et
    ..Operasyon başarılı, yaralananda yakalananda yok..
    Cevapla
  • SEDAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Rusya son zamanlarda ne fışkı yediyse burnu bir türlü çöplükten çıkmıyor günahı çok galiba
    Cevapla
  • H. Bayram. 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD ondan fazlasını yedi bir de onun burnu sürtse ne iyi olacak.
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    Sedat bey ne isabetli cevap vermişsin helal olsun vallahi sana.Bin yıl düşünsem aklıma gelmezdi.Suriyeli Ukraynalı mazlumların bedduası olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakkında öldü iddiaları çıkan Kim Jong-Un Çin sınırında ortaya çıktı
Ters yönde 2 can alan alkollü sürücü tahliye edildi: Acılı ailelerden isyan