Irak'ta düğün salonunda yangın faciası: 100 ölü, çok sayıda yaralı

Irak’ın Musul kentinde bir düğün salonunda çıkan yangında 100 kişinin hayatını kaybettiği, yaralı sayısının ise 500’e çıktığı belirtildi.

GİRİŞ 27.09.2023 04:17 GÜNCELLEME 27.09.2023 11:13
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Musul Sağlık Dairesi Müdür Yardımcısı Ahmed Hamdani, yerel medyaya yaptığı açıklamada, Musul’un Hamdaniye ilçesinde düğün salonundaki yangında 100 kişinin öldüğünü 500 kişinin yaralandığını söyledi.

YANGIN HAVAİ FİŞEKLER NEDENİYLE ÇIKTI 

Havai fişekler nedeniyle çıktığı bilgisi basına yansıyan yangın esnasında düğün salonunda 800 kişinin bulunduğu öğrenildi.

Irak haber ajansı INA'nın daha önce Musul Sağlık Dairesinden bir kaynağa dayandırdığı haberde, yangında ilk belirlemelere göre 100 kişinin hayatını kaybettiği, 150 kişinin de yaralandığı bildirilmişti.

Yangın bölgesine çevre illerden çok sayıda itfaiye ekibi ve ambulans sevk edilirken, İçişleri Bakanı Abdulemir Şammari’nin de bölgeye gideceği duyurulmuştu.

Gelin ve damadın dans ettiği esnada çıkan yangın görüntüleri sosyal medyaya da yansımıştı. Görüntülerde insanların panik içinde sağa sola koşuşturdukları yer almıştı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 28
  • Sedat Antalya 7 ay önce Şikayet Et
    Cehalet cehalet cehalet. Dini kültürüne değilde kültürünü dine dine göre uyarlamazsan cehalet bitmez,
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    bunlar ne yaoarlarsa herzaman hersey feçi bitiyor.,allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Serdar 7 ay önce Şikayet Et
    Mevlid gecesi çalgılı düğün olursa tokadı yersiniz. Özümüze dönmeliyiz.
    Cevapla
  • cahit 7 ay önce Şikayet Et
    Bir şehide adam gibi yapabilseniz şaşardım yahu iş güvenliği can güvenliği diye bir şey var tedbirsizlik kuralsızlık işte bu felaketleri getiriyor
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    müslümanın müslümana yaptığını yahudiler bile yapmıyor. yahudiler oyunu kuruyor bizde uyguluyoruz. özümüze dönsek bunlar başımıza gelirmi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Özel'i kabulüne ilişkin açıklama
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama