Trump'tan ABD'yi karıştıracak açıklama: Ölüm cezası alacak kadar korkunç bir suç işledi!

ABD eski Başkanı Donald Trump, bu ay sonu emekliye ayrılacak ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'in ölüm cezasını hak edecek bir iş yaptığını öne sürdü.

GİRİŞ 27.09.2023 08:52 GÜNCELLEME 27.09.2023 08:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

ABD eski Başkanı Donald Trump, Trump, sosyal medya platformundan Milley'in, başkanlığının son ayında kendisinin bilgisi dışında Çinli mevkidaşı ile görüşmesini eleştirdi.

"CEZASI ÖLÜM OLURDU"

Medyada çıkan haberlere göre, Milley'in "kendisinin arkasından iş çevirerek" Çin'i ABD Başkanı’nın düşünceleri hakkında bilgilendirdiğini belirten Trump, "Bu o kadar korkunç bir eylem ki geçmişte cezası ölüm olurdu" ifadesini paylaştı.

Trump, "Çin ile ABD arasında bir savaş bu hain eylemin sonucu olabilirdi" diyerek Milley’e yönelik eleştirisini dile getirdi.

Orgeneral Milley, Eylül 2021'de Senato Silahlı Hizmetler Komitesi’ne verdiği ifadede, Çinli yetkililere Trump’ın başkan olarak son haftalarında Çin’e saldırmayı planlamadığını açıkça söylediğini kaydetmişti.

“SİZE SALDIRMAYACAĞIZ”

Milley, Çin ile ABD ilişkileri üzerine, "O dönemdeki görevim gerilimi azaltmaktı. Mesajım tutarlıydı: Sakin olun, istikrarlı kalın ve gerilimi azaltın. Size saldırmayacağız." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • eski türk 7 ay önce Şikayet Et
    Ne disen boş dayi Battaneyi hazirla.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Potin benzeri liderler ümidi Tramp a bsğlsmiilar ya kazanmada yandı keten
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    trump dobra bir insan,son secimdede hakkini yediler , secimden sonrada yapmadiklarini birakmadilar,ama adam pes etmedi normal bir secim olsun karsisindakini ikiye katlar,ama sanmayinki abd nin türkiye politikasi degisir,demokrasi ile yönetilen ülkeleri baskanlar degil ülke cikarlari ve kurallar yönetir
    Cevapla
  • Okur 7 ay önce Şikayet Et
    Ülke çıkarı mı.. komiksin o yüzden mi batıyor abd. Beyaz haçlılar protestanlar ve yahudi tröstler yönetiyor bırak dünyayı kendi halkını insanlığı bile düşünmüyor. Abd derinleri Tek dünya tek devlet tek insan faşizanlığının son perdesini oynuyo.
    Cevapla
  • aslında 7 ay önce Şikayet Et
    abd afganlari yenemedi vietnamda camura saplandi milyarlik teknoloji ussu cin i mi yenecek cin abd yi bir kasik suda bogar
    Cevapla
  • ABD Emekli General 7 ay önce Şikayet Et
    Şaka mı ,
    Cevapla
  • barut osman 7 ay önce Şikayet Et
    Vatana ihanetin cezası idam. Bizde ise hapishaneler terörist koleksiyonuna döndü. Hepsini besliyoruz ne işe yarayacaklarsa satsan para da etmezler!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermeni vahşetinde yeni delil! Haritalar ortaya çıktı...500 bin Türk öldürüldü
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!