Londra çöplüğe döndü

İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusunda yer alan Tower Hamlets semtinde temizlik işçilerinin 10 gündür devam eden grevi nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda çöp yığınları oluştu

GİRİŞ 27.09.2023 17:02 GÜNCELLEME 28.09.2023 12:02
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İngiltere'nin başkenti Londra'nın doğusunda yer alan Tower Hamlets semtinde temizlik işçilerinin 10 gündür devam eden grevi nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda çöp yığınları oluştu.

HALK SAĞLIĞINI TEHDİT EDİYOR

Kaldırımları kapatma noktasına gelen çöpün yaydığı yoğun koku nedeniyle sokaklarda yürümekte zorlanan kasaba sakinleri, yiyecek artıklarının fareleri çekmesinden dolayı halk sağlığıyla ilgili endişe taşıdıklarını belirtti. Yerel otoriteyle temizlik görevlileri sendikası arasında devam eden görüşmeler tıkanınca sendika tarafında grev kararı alınmıştı. Bunun üzerine belediye yetkilileri, özel bir temizlik firmasıyla anlaşmış fakat buna rağmen çöpün tamamen toplanması sağlanamamıştı.

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 11
  • bay e 6 ay önce Şikayet Et
    ingilizlerin çoplerini ithal edip adanada yakma görevimiz olduğunu bilin kardeşlerim
    Cevapla
  • Aslı gibi. 7 ay önce Şikayet Et
    Kesin CHP'lidir belediye başkanı :))
    Cevapla
  • Türkiye Yüzyılı* 7 ay önce Şikayet Et
    Görüntülere baķıldığında Yine virüs salgını çıkartacaklar
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Ingiltere
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Medeni Fransa !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
PKK’dan TSK’ya kimyasal kumpas! Kalleş plan deşifre oldu