Güney Kıbrıslı öğrenciler, babası Türk olan öğrenciyi ırkçı hakaretlerle dövdüler

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yaşanan skandal olayda, babası Türk olan bir öğrenci Rum öğrenciler tarafından sırf Türk olduğu için feci şekilde dövüldü.

GİRİŞ 28.09.2023 19:54 GÜNCELLEME 28.09.2023 20:34
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Türklere yapılan zulümler sürüyor. Rum Kesimi'nde yer alan bir ortaokulda babası Türk olan bir öğrenci Türk karşıtı sloganlar atılarak Rum öğrenciler tarafından feci şekilde dövüldü.

RUM ÖĞRENCİLER 'EN İYİ TÜRK ÖLÜ TÜRK'TÜR DİYEREK TÜRK ÇOCUĞUNU FECİ ŞEKİLDE DÖVDÜ

Söz konusu haberi gazeteci Reşat Akar TV 2020'de şu sözlerle paylaştı:

Güney Kıbrıs'ta yaşayan bir Türk baba. Adını değiştirip Rum adı aldı. Eşi Rum, 3 çocukları var. Oğlu Rum ortaokuluna gidiyor. Çocuğun okulda Türk kökenli olduğu biliniyor. Okul çıkışında Rum öğrenciler ona şu sloganlarla saldırıp dövüyor, "En iyi Türk ölü Türk'tür. Domuz Türk (Şillo Turko). Vur vur daha çok vur."

KAYNAK: KIBRISGAZETESİ
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Turan 6 ay önce Şikayet Et
    Adam niye rum ismi koymuş neden Türk tarafında yaşamıyor neyse rumlar bunun bedelini elbet bir gün öder nasıl ermeniler karabağda ödediyse rumlarda öder yaşattığını yaşamadan rumlara huzur yok...
    Cevapla
  • Misak-ı Milli 6 ay önce Şikayet Et
    İşgalci Rumları adaya İngilizler doldurdu. Kıbrıs'ı Osmanlı Venedik'lilerden aldı. Kıbrıs'ın tamamı Türkiye'ye aittir.
    Cevapla
  • Habercilere görev 6 ay önce Şikayet Et
    Bu çocuğun acısı acımızdır. İntikamı alınmalıdır. Döven çocukların isimleri ve ev adresleri paylaşılsın.
    Cevapla
  • yusuf 6 ay önce Şikayet Et
    gavura özenip adını değiştirince karşındakiler seni kendilerinden saymıyor. bunu bizim aklı havada olanlara 40 defa anlattık. yarın avrupa bir karışsa kendini avrupalı zanneden zavallı gurbetçilerimizi tren yolundan buraya gönderirler döve döve öldüre öldüre zulüm ede ede uyanın artık siz türksünüz ataistte olsanız türksünüz bu durum onların gözünde asla değişmeyecek.
    Cevapla
  • Emine 6 ay önce Şikayet Et
    Çocuğa yazık. Aslını inkar edenlerin sonu. Babası adını değiştirmekle onlardan olamaz. Kabul edilmez. Sonuç ortada. Sıra Kıbrıs Rumlarına da gelecek. Kim kimin defterini dolduracak bakalım......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi