Beyaz Saray'dan 'işe gelmeyin' mesajı!

ABD gündemi hükümetin kapatılması meselesi ile çalkalanırken Beyaz Saray, konu ile ilgili personellere bir e-posta gönderdi. Gönderilen e-postada bazı işçilerin Beyaz Saray'a gelmemeleri ve izinli sayılacakları söylendi.

Beyaz Saray'dan 'işe gelmeyin' mesajı!
Beyaz Saray'dan 'işe gelmeyin' mesajı!
GİRİŞ 29.09.2023 10:25 GÜNCELLEME 29.09.2023 10:28
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beyaz Saray personeli, hükümetin kapatılmasından nasıl etkilenecekleri konusunda rehberlik almaya başladı. Beyaz Saray bütçe ofisi perşembe günü personele bir e-posta göndererek istisna edilen işçilerin ve görevli memur olarak bilinen üst düzey Beyaz Saray personelinin işe gelmemeleri gerektiğini söyledi.

Bu kişiler arasında genelkurmay başkanı, Ulusal Ekonomi Konseyi direktörü ve basın sözcüsü de yer alıyor.

E-postada, diğer çalışanların amirlerinden aksi yönde bir haber almadıkları sürece izinli sayılacağı belirtildi. Konu satırındaki alıcılara "LÜTFEN OKUYUN" çağrısında bulunan mesaja göre, "kapatma faaliyetlerini düzenli bir şekilde tamamlamak" için verilen dört saatlik süre dışında, 1 Ekim Pazar gece yarısından itibaren tüm izinli personel çalışmayı bırakmalıdır.

E-postada, izinli ve muaf tutulan çalışanların, kapatma sona erdikten sonra "mümkün olan en kısa sürede izin dönemi için geriye dönük ödeme alacakları" belirtildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Mizah 6 ay önce Şikayet Et
    Bizde isteriz. Devlette 6.000.000 işsiz çalışıyor.
    Cevapla
  • sebo 6 ay önce Şikayet Et
    Beddua et başka bişey yapma. Biz bunları hak ediyoruz.
    Cevapla
  • Kenan Koç 6 ay önce Şikayet Et
    Genel kurmay başkanını işten çıkaracaklar sanırım
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İslam dünyasına yaptıklarınız inşaallah bu dünyada yanınıza kalmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'