Gucci'nin reklam yüzü Armine Harutyunyan terör örgütü VoMa’ya katıldı

Gucci'nin Ermeni modeli Armine Harutyunyan, Ermeni terör örgütü Voma'ya katıldı. Harutyunyan, terör örgütünün kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını açıkladı. VoMa da Karabağ'da gerilla taktiğine geçtiğini ilan etti.

GİRİŞ 01.10.2023 20:18 GÜNCELLEME 01.10.2023 20:39
Bu Habere 540 Yorum Yapılmış

Azerbaycan 2. Karabağ savaşıyla Ermenistan'ı büyük bir yenilgiye uğrattı. Hezimeti hazmedemeyen Ermenistan, Batı'dan aldığı destekle bölgede tansiyonu yükseltecek adımlar attı.

Batı'ya ve Rusya'ya güvenen Ermenistan'ın bölgedeki provokasyonlarını ve saldırılarını artırması sonucu Azerbaycan 19 Eylül'de "Dağlık Karabağ bölgesinde anayasal düzeni tesis etmek amacıyla" anti terör operasyonu başlattı.

Azerbaycan'ın 192 şehit verdiği antiterör operasyonu 24 saatte başarıyla tamamlandı ve Ermeni silahlı çeteler Karabağ'dan çekileceklerini açıkladı.

ERMENİLER KARABAĞ'I BOŞALTIYOR

Öte yandan Ermenistan hükümeti yaklaşık 120 bin Ermeni'nin yaşadığı Dağlık Karabağ'da 100 binden fazla Ermeni’nin Ermenistan’a göçtüğünü bildirdi.

Başarılı operasyonla Karabağ'a huzur ve sükunet kısa sürede hakim olmaya başlarken yenilgiyi hazmedemeyen Ermenistan silahlı çeteleri ise yeni bir hazırlığa girişti.

GUCCİ'NİN ERMENİ MANKENİ DE TERÖRİST OLDU

İtalyan ve Fransız sahipli moda markası Gucci'nin reklam yüzlerinden Ermeni model Armine Harutyunyan, Ermeni terör örgütü VoMa'ya katıldı.

AZERBAYCAN'A SALDIRACAKLARINI İLAN ETTİLER

Elinde silahıyla atış eğitimi aldığı görülen Harutyanyan, terör örgütü VoMa'nın kanalına verdiği röportajında Azerbaycan'a saldıracaklarını açıkladı.

ERMENİ TERÖR ÖRGÜTÜ VOMA, KARABAĞ'DA "GERİLLA" TAKTİĞİNE GEÇTİ

Bunun yanı sıra içerisinde PKK'lı ve Asala'lı teröristlerin de bulunduğu Ermeni terör örgütü VoMa Karabağ’da gerilla mücadelesine başlayacaklarını ilan etti.

VoMa, "Azerbaycan'la alışılmadık bir mücadeleye hazırlanıyoruz" söyleminde bulunarak yeni provokasyonlara ve saldırı girişimlerine hazırlandığını duyurdu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 540
  • ozmelendiz 6 ay önce Şikayet Et
    Nasıl bir manken la?Aynen kertenkele gibi.
    Cevapla
  • Garibin biri 6 ay önce Şikayet Et
    Neden kim kardashian katılmamış
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Çocuklara seyrettirmeyin!!!!
    Cevapla
  • Paramparça 6 ay önce Şikayet Et
    sarı torba çirkini
    Cevapla
  • Mukim 6 ay önce Şikayet Et
    Böyle iğrenç bir suratı kolay kolay göremezsin Euzubillah Drakula gibi Küfrü yüzüne sinmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü