İsrailliler telefonlarına gelen mesaj sonrası marketlere akın etti!

Tüm İsrail vatandaşlarının cep telefonuna uyarı gönderen komutanlık, İsraillilere ilk yardım çantası, pilli bir el feneri, yiyecek ve su da dahil olmak üzere en az 3 gün yetecek malzeme hazırlamalarını istedi.

GİRİŞ 10.10.2023 07:21 GÜNCELLEME 10.10.2023 09:09
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Hamas'ın İsrail'e düzenlediği Aksa Tufanı operasyonu sonrası İsrail'den peş peşe hamleler geliyor. İsrail Hava Kuvvetleri tarafından Gazze Şeridi'ne yönelik yoğun bombardıman sürerken İsrail İç Cephe Komutanlığı, İsrail vatandaşlarının cep telefonlarına uyarı mesajı gönderdi.

EN AZ 3 GÜN YETECEK YİYECEK STOKLAYIN

Komutanlık yapılan uyarıda, tüm İsrail vatandaşlarına ilk yardım çantası, pilli bir el feneri, yiyecek ve su da dahil olmak üzere en az 3 gün yetecek malzeme hazırlamaları istendi.

GAZZE'YE KARA SALDIRISI İDDİASI

Öte yandan İsrail ordusunun, yoğun bombardımana tuttuğu abluka altındaki Gazze'ye kısa bir süre içinde kara saldırısı başlatacağı iddia ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı operasyon başlatmıştı.

Gazze'den İsrail yönüne binlerce roket atılırken, Filistinli silahlı gruplar Gazze-İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenleyerek burayı ele geçirmişti.

Silahlı gruplar daha sonra buradan İsrail içindeki yerleşim yerlerine girmiş, İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırı başlatmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 65
  • Fatih 6 ay önce Şikayet Et
    Dünyada bu kadar korkak millet görmedim..karşılarına topu tüfeği uçağı olan bir millet çıksın bunları 24 saatte yer..
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Katil sürüleri nereye kadar kaçacaklar , canları cehenneme .
    Cevapla
  • Murat YILDIRIM 6 ay önce Şikayet Et
    Kabirde ahirette ne yapacaksınız?
    Cevapla
  • Kul insan 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail ve Yunanistan mutlaka haritadan silinecek inşaAllah. Lanetliler ve Sapmışlar karargahı yerle bir edilmelidir. Bunlar çok sivil katliamları yaptılar. Mazlumların ahını aldılar çıkar aheste aheste.
    Cevapla
  • Adolf Hitler 6 ay önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap