İsrail gazetecileri bombaladı: 1 gazeteci öldü, 5 gazeteci yaralı

Gazze Şeridi'ne yönelik katliam saldırılarına devam eden İsrail, Lübnan sınırındaki Alma Şaab bölgesinde görev yapan gazetecilerin aracını bombaladı. Saldırı sonucunda 1 gazeteci öldü, 5 gazeteci yaralandı.

GİRİŞ 13.10.2023 22:18 GÜNCELLEME 13.10.2023 22:18
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail haberleri: İsrail ordusu tarafından ateşlenen top mermisi, Lübnan'da gazetecilere ait bir aracı hedef aldı. İsrail'in saldırısında 5 basın mensubu yaralanırken, 1 kameraman ise hayatını kaybetti. Öte yandan saldırının yapıldığı bölgedeki son durum, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

İSRAİL GAZETECİLERİ BOMBALADI: 1 ÖLÜ, 5 YARALI

Lübnan resmi ajansı NNA, ülkenin güneyinde İsrail sınırındaki Alma Şaab beldesinde gerçekleşen saldırıda 1 gazetecinin hayatını kaybettiği, 5 gazetecinin de yaralandığını aktardı. Ölen gazetecinin Reuters haber ajansından kameraman İssam Abdullah olduğu belirtildi. Katar merkezli Al Jazeera televizyonu, canlı yayında yaralı 2 gazetecinin kendi çalışanları olduğunu açıkladı.

İSRAİL'İN SALDIRILARINDA 9 GAZETECİ HAYATINI KAYBETTİ

İsrail'in, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda, bugüne kadar yaşamını yitiren gazetecilerin sayısı 9'a yükseldi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Ayşe 6 ay önce Şikayet Et
    Ali kıran baş kesen.kanun da İsrail hakimde İsrail düzende..bütün İslam ülkelerinin üstüne ölü toprağı serpilmiş.daha ne olması lazım bilmiyorum
    Cevapla
  • FeriştahGeldi 6 ay önce Şikayet Et
    Kopsun kıyamet artık kaç kere ölür bir insan yetti beee
    Cevapla
  • Akinci 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail haritadan silinecek gerçek akıncı ve bütün suçlularda en ağır cezalarla cezalandirilicaklardir
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Dünya Israil mi yoksa Israil mi dünya. Diğer devletler ne ? Hadi girelim artık. Tamam yani bitti artık bitti. Protokol bitti. Ceket iliklemek bitti. Uluslararası ilişkiler tezi çöktü. Artık insanlara arası ilişkiler tezi dönemi. Hadi dünya 5 ten 20 den büyükse bir kıvılcım yeter. Hadi başlasın kıyamet sahnesi.
    Cevapla
  • Mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Batı gönderdiği gazeteciyi bile Arap asıllı seciyo.saf İngiliz olseydi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan silah ihracatı adımı! Hükümete flaş İsrail çağrısı
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş