Yahudi asıllı meclis üyesinden öğrencilere gözdağı!

New York Belediye Meclis Üyesi Inna Vernikov, Filistinliler için destek gösterisi yapılan alanda, üzerinde silah bulundurduğu gerekçesi ile gözaltına alındı.

GİRİŞ 14.10.2023 07:02 GÜNCELLEME 14.10.2023 19:28
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

New York polisi, Yahudi asıllı Vernikov'un, Brooklyn College kampüsündeki protestoda Filistin taraftarı göstericilerin arasındayken belinde "Smith & Wesson 9 milimetre" tabanca taşıdığına ilişkin görüntüler sosyal medyaya yansıyınca yakın bölgedeki polis karakoluna teslim olduğunu bildirdi.

70'inci Karakol'da, silah bulundurmak suçlamasıyla gözaltına alınan kadın siyasetçinin ruhsatına el konularak silah taşıma hakkının iptal edildiği açıklandı.

ÖĞRENCİLERE GÖZDAĞI VERDİ

X platformunda paylaşılan video ve fotoğraflarda, Vernikov'un siyah kabzalı tabancası net olarak görülüyor. Platformdaki paylaşımlarda, Vernikov'un "Filistinli öğrencilere gözdağı vermek için" silah taşıdığı, bu hareketi nedeniyle "işinden el çektirilmesi ve ruhsatının alınması" gerektiği dile getirildi.

New York Valisi Kathy Hochul, X platformundan, "New York'un silah güvenliği yasaları herkes için geçerlidir." paylaşımında bulundu.

New Yorklu avukat Ali Najmi, Vernikov'un gizli taşıma ruhsatı olsa bile "265.01-E sayılı Ceza Yasası" uyarınca "hassas alan" kabul edilen protesto bölgesine silah getirmenin "bir suç" olduğunu vurguladı.

"TERÖRÜ BURAYA GETİRMEK İSTEYEN BİR SAVUNUCUSUNUZ"

Öte yandan, New York Belediye Meclis üyesinin ayrıca X hesabından, protesto alanında yaptığı videolu paylaşımının altında, "Nehirden denize kadar Filistin özgür olacak diye bağırıyorsanız, siz bir Hamas destekçisisiniz. Dünyayı Yahudi halkından kurtarmak için terörü buraya getirmek isteyen bir savunucusunuz. Hiçbir zaman sessiz kalmayacağız." ifadesine yer verdiği görüldü.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 50
  • Türkiyecumhuriyeti 7 ay önce Şikayet Et
    İşte aramızdaki fark bu! Onlar dünyanın her yerinde işledikleri vahşeti sanki kendilerine yapılıyormuş gibi anlatıp mücadele ederken. Başta ben ve bu yorumu okuyanlar ve dünyadaki diğer müslüman halklar böyle kendi kendimize boş beleş konuşuyoruz.
    Cevapla
  • Anadolu Selçuklu 7 ay önce Şikayet Et
    o silah tam da orda bir patlasa ne güzel olurdu
    Cevapla
  • ....surusu 7 ay önce Şikayet Et
    Su an İsrail toprakları ne kadar kafir israilinse Ermenistan topraklaroda kâfir ermenilerin ABD ve İngiltere Filistin'in topraklarına 1920 de disardan israilogullarini getirdigi gibi 1920 de Rusya'da Azerbaycan topraklarına Ermenileri getirdi yine ABD İngiliz ruma kiprisi italya ve İngiltere yunana 12 adaları tedlim etti yani açıkça israil, ermeni, rum yunan isgalci kafir ve....surusu
    Cevapla
  • O k u r 7 ay önce Şikayet Et
    Amerikalılara göre "Nehirden denize kadar Filistin özgür olacak" diyen terörist oluyor....
    Cevapla
  • Levent 7 ay önce Şikayet Et
    Ey ey kadın sen ne yapıyorsun AMERİKA YILDA 100000 BİN insan ölüyor çoğu hırsız tecavüz gasb cinayet yangın sel fırtına Coğu insan silah öldürülüyor kurban gidiyor araştırırken çocuğun kadın olduğunu görürsün edep ol ALLAH CANINI SIKMA önümüzdeki yıllarda ölenlerin arasına seni katar destek olduğun yere dikkat etmek lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten peş peşe 3 test! Başarıyla tamamlandı
Tayvan meclisinde görülmemiş olay! Oyları alıp kaçtı