Suudi Arabistan'dan İsrail kararı: Normalleşme askıya alındı

Suudi Arabistan, Gazze'ye saldırıların artması sonrası İsrail'le normalleşme adımlarını askıya aldı. AFP'ye konuşan bir kaynak, "Suudi Arabistan, normalleşme görüşmelerine ara verme kararı aldı. Konuyla alakalı ABD'yi bilgilendirdi." dedi.

GİRİŞ 14.10.2023 10:47 GÜNCELLEME 16.10.2023 08:13
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan bir kaynak, Suudi Arabistan'ın İsrail'le normalleşme adımlarını askıya aldığını söyledi. Haberde, "Suudi Arabistan, İsrail'le normalleşme görüşmelerini durdurdu." ifadesi kullanıldı.

AFP'ye konuşan kaynak, "Suudi Arabistan normalleşme görüşmelerine ara verme kararı aldı. Konuyla ilgili olarak da ABD'li yetkilileri bilgilendirdi." dedi.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 174
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Filistin özgur kalana kadar Kudüs Müslümanların olana kadar petrol üretimini durduruyoruz deyin bakalım ne oluyor diyemezsiniz yulariniz başkalarının elinde ALLAHA nasıl hesap vereceksiniz
    Cevapla
  • Cem 7 ay önce Şikayet Et
    Tasmalari abd nin elinde , ondan izinsiz WC ye gidemzz bunlar. Hepsi yalan dolan askiya almismis. Hadi ordan...selefi itleri...
    Cevapla
  • Arif 7 ay önce Şikayet Et
    Kınıyorum. Kınıyorsun. Kınıyorlar. Hep Kınıyorlar lar da lar lar.
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 7 ay önce Şikayet Et
    36 yaşındayım araları ne zaman kötüydü hiç hatırlamıyorum. ne zaman anormal oldu hakikaten hatırlayan var mı? amerika = israil amerika = arabistan israil = arabistan bunların hepsi kanka ülkelerindeki halkın gazını alıyor araplar sadece.
    Cevapla
  • İngiliz uşağı 7 ay önce Şikayet Et
    Şimdi mi aklınıza geldi SUUD sülalesi ingiliz uşakları sizin yüzünüzden Müslümanlar bu halde anca siz kendi öz vatandaşınız katleder ve mezarını bile buldurmazsınız siz çapsız suud ailesi yüzünden filistinliler bu halde yahudilerle barışı şartsız kabul ettiniz GAZZE sizin yüzünüzden yanıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Turistlere böyle tuzak kurdular! ATM'lerde iyilik tezgahı
 Tek kişilik uçan araç 'Hexa', Tokyo'da gösteri uçuşu yaptı