BM'den Gazze için tedirgin eden uyarı: Binlerce kişi ölebilir

Birleşmiş Milletler (BM), su, elektrik, gıda ve ilaç olmazsa Gazze'de binlerce kişinin öleceği uyarısında bulundu. Yaşananların ve yaşanacakların tamamen gerçek olduğu vurgulandı.

BM'den Gazze için tedirgin eden uyarı: Binlerce kişi ölebilir
BM'den Gazze için tedirgin eden uyarı: Binlerce kişi ölebilir
GİRİŞ 15.10.2023 18:26 GÜNCELLEME 15.10.2023 19:01
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

BM İnsani İşler Koordinasyon Ofisi Genel Sekreter Yardımcısı ve Acil Yardımlar Koordinatörü Martin Griffiths, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

Griffiths, "Gazze'nin üzerinde ölüm hayaleti dolaşıyor." ifadelerini kullandı.

"Su, elektrik, gıda ve ilaç olmazsa binlerce kişi ölecek." uyarısında bulunan Griffiths, bunun gerçek durum olduğunun altını çizdi.

BIDEN'DAN "FİLİSTİNLİLER ACI ÇEKİYOR" MESAJI

ABD Başkanı Joe Biden, ABD başkanlık makamına ait "POTUS" kullanıcı adlı X hesabından Filistin odaklı mesajı paylaştı.

Şimdiye kadar katı İsrail yanlısı tutumuyla dikkati çeken Biden, "Filistinlilerin çoğunun Hamas'ın korkunç saldırılarıyla bir bağlantıları olmadığını göz ardı etmemeliyiz. Filistinliler onlar (Hamas) yüzünden açı çekiyor." açıklamasında bulundu.

BİNLERCE KULLANICIDAN TEPKİ: BUNA RAĞMEN İSRAİL İÇİN SAVAŞ GEMİSİ YOLLUYORSUNUZ

Biden'ın mesajının altına paylaşım yapan X kullanıcıları, "Yön değişimi mi var?", "O zaman ne duruyorsunuz? İsrail'i durdurun", "Buna rağmen İsrail için savaş gemisi yolluyorsunuz" tarzında farklı yorumlar yaptı.

BM'den son dakika korkutan Gazze açıklaması!BM'den son dakika korkutan Gazze açıklaması!

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 24
  • zafer 6 ay önce Şikayet Et
    eyyy siyonistler .. bekleyin ölümü....
    Cevapla
  • Aydın 6 ay önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletlerin bu açıklamasını 5 yaşındaki çocuk bile öngörüyor. Eeeee
    Cevapla
  • İnrahim 6 ay önce Şikayet Et
    Başta abd birleşmiş cibiliyetsizler insanlıktan nasibini almamış hayvanlar inşallah en kısa zamanda Allah cezanızı verecek inşallah o aç susuz perişan bıraktığınız mazlumlardan beter olursunuz inşallah
    Cevapla
  • kemal 6 ay önce Şikayet Et
    BM haksız ermenistan, haksız güney kıbrıs ve haksız israil için çıkardığı sesin onda birini haklı taraflar için çıkaramıyor. Yahudilerin tasmalı maymunu olmuş.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    Bosna'da özellikle SREBRENITSA soykırımı başta tüm Boşnakların soykırıma uğramasını seyrettiniz. Şimdi de "Filistin mezaliminde /soykırımında " uzaktan seyirci durmunda olan "kıytırık" BM teşkilatı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eda Nur'un cemevindeki cenazesine CHP'den katılım olmadı! İBB kan parası mı teklif etti?
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!