WSJ'den hezeyanlarla dolu bir yazı: Gazzeliler Türkiye'ye gitmeli

Wall Street Journal'de çıkan bir yazıda; Cezayir, Kuveyt, Malezya, İran, Türkiye ve Katar'a "Hamas destekçi ülkeler" damgası vurularak, "Yerinden edilenler, Sina Yarımadası'na akın etmek yerine İran, Türkiye ve Katar'a gitmelidir." denildi.

GİRİŞ 16.10.2023 09:02 GÜNCELLEME 16.10.2023 09:52
Bu Habere 281 Yorum Yapılmış

Amerikan Wall Street Journal (WSJ) gazetesinde Mark Dubowitz-Jonathan Schanzer imzasıyla ve "Hamas destekçileri Gazzeli mültecileri almalı" başlığıyla yayımlanan bir görüş yazısında, akılalmaz ifadeler kullanıldı.

İsrail'in savaş suçu işleyerek sivillere yönelik zulmü görmezden gelinen yazıda, "Yerinden edilenler, Mısır'ın Sina Yarımadası'na akın etmek yerine İran, Türkiye ve Katar'a gitmelidir." denildi.

"HAMAS DESTEKÇİSİ ÜLKELER SORUMLULUĞU ÜSTLENMELİ"

Gazzelilerin İsrail eliyle topraklarından edilmesine ses çıkartılmayan ve bazı ülkelerin "Hamas destekçisi" olarak yaftalandığı haberde, "...Türkiye ve Katar, kitlesel katliamlar yapan İslamcı gruba malzeme ve mali destek sağlayan diğer iki ülkedir. Her iki ülke de sınırları içinde Hamas'ın operasyonel karargahlarını bulunduruyor. Malezya da geçmiş yıllarda Hamas için bir sığınak olmuş, örgüt mensupları silah geliştirme ve asla izin verilmemesi gereken diğer araştırmalarla uğraşmışlardır. Cezayir ve Kuveyt, hükümet açıklamaları ve devlete ait medya aracılığıyla Hamas'ın şiddet ve vahşet içeren taktiklerini desteklemiştir. Bu ülkelerin her biri, verdikleri korkunç kararların sorumluluğunu üstlenmeye çağrılmalıdır." ifadeleri kullanıldı

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 281
  • Koli 9 ay önce Şikayet Et
    Hilafet yoksa bu düzen düzelmez!
    Cevapla
  • ŞİMŞEK 9 ay önce Şikayet Et
    görünüşte insan filiyatta aşagılık mahluk gayri müslüm topluluklar insanları yerinden etmeyin kimse biryere gitmek zorunda kalmasın
    Cevapla
  • Fikret 9 ay önce Şikayet Et
    Asıl Siyonist Katliam ve Soykırımları destekleyen ülkeler başta Amerika ve İngiltere filistindeki yahudileri kendi ülkelerine alsınlar da hem filistin hem de dünya bu habis urdan kurtulsun . Erbakan hoca da Amerika yahudileri çok seviyorsa Newyorku onlara devlet yapsın demişti .
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    müslümanlar birlik olamıyorlar.dünya tamamı bitirdi müslümanları. yabancı firmalar gibi müslüman firma varmı hiç. buradan belli her nesil geldiğinde bölünüyor şirketler. yabancı şirketler bölünüyor büyüyor. müslümanlarda bölünüyor. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 9 ay önce Şikayet Et
    “ABD’ye gelen NETENYAHU her seferinde kirli çamaşırlarını Beyaz sarayda yıkatıyor” “Irak ve Suriye’den askerlerimi çekmek istiyorum ama Savaş baronları bunu istemiyor” diyen Trumpt ? Siyonizmin dümen suyunda gitmeyen Keneddy’in vurulması! "Filistin devletini tanıyacağım" lafları eden Clinton'la Monıka LEWINSY skandalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma saatlerinde zirveye oynuyor! Türkiye kaçıncı sırada?
ABD'li ünlü ekonomist Hanke: Türkiye'nin enflasyonunu yıllık %25,6 olarak ölçüyorum