Bella Hadid sessizliğini bozdu! Filistin mesajı: Kariyerim sona erse bile...

Gazze'deki sivilleri günlerdir bombalayarak katleden işgalci İsrail büyük bir katliama imza atıyor. Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid, yaşanan insanlık dramına çok sert tepki gösterdi.

GİRİŞ 16.10.2023 18:04 GÜNCELLEME 16.10.2023 18:05
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Ünlü isimler, İsrail ve Gazze arasındaki çatışmalarda artan can kayıplarına tepkileri sürüyor. Bu isimlerden biri de Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid.

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve kardeşi Bella Hadid uzun yıllardır Filistin'in özgürlük mücadelesine verdikleri destekle tanınıyor.



BELLA HADİD: NETANYAHU YENİ HİTLER

Bella Hadid, yaşanan çatışmalar için "Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler!" dedi.

Filistin asıllı ünlü model Bella Hadid, yaşanan çatışmalar için şu ifadeleri kullandı:

Kariyerim dursa bile Filistin'i desteklemekten asla vazgeçmeyeceğim. Modellik işlerini kaybetmekten korkmuyorum ve Filistin hakkında sesimi yükseltmeye devam edeceğim.



FİLİSTİNLİLER SAVAŞMAYI BIRAKIRSA FİLİSTİN YOK OLUR


İsrail Başbakanı Netanyahu yeni Hitler! 2 buçuk milyon Filistinli'ye yeni bir mezarlık yaratmak için çalışıyor. O modern zamanların Hitler'i! Eğer İsrailliler savaşmayı bırakırlarsa, barış olur. Eğer Filistinliler savaşmayı bırakırlarsa, Filistin yok olur.
 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 138
  • Asli 6 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun sana bir cok kisiden daha delikanlisin...zaten iki kardes cok donanimlisiniz... teksinizi bence
    Cevapla
  • Cem 6 ay önce Şikayet Et
    Bu ülkenin 1000 yıllık tarih iddialarını çöpe atıp dilini dinini tarihini iğdiş edenler islam alemine mi hizmet etmiştir?Yahudi hegomanyasının bugünkü hale gelmesine mi? Uyan Türkiye!Filistine çökmenin yollarını yapanlar bu işe önce İstanbul’dan ve Ankaradan başladı!Onun için Cemil Meriç “Tarih kitaplarımız Haçlıların en büyük zaferidir”dedi!
    Cevapla
  • Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Zamanında hitlerden kaçıp gemiyle filistine gelen gemide ''hitler hayallerimizi aldı siz umutlarımızı almayın '' pankartı tüm dünyaya servis edilmeli.. Gerekirse hackerler bu filistin konusunda geçmişte olanları anlatmalı
    Cevapla
  • Türk 6 ay önce Şikayet Et
    Zamanında hitlerden kaçıp gemiyle filistine gelen gemide ''hitler hayallerimizi aldı siz umutlarımızı almayın '' pankartı tüm dünyaya servis edilmeli.. Gerekirse hackerler bu filistin konusunda geçmişte olanları anlatmalı
    Cevapla
  • Harbici 6 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun.İslam alemi senin kadar cesur değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Böyle olur, CHP’nin genelgesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yunanistan'a mesaj: Türkiye olmadan başarılı olmak güç!