İsrail Başbakanı Netanyahu, Zayid Al Nahyan ile görüştü

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Muhammed bin Zayid Al Nahyan ile telefonda görüştü. Bombardımanı savunan Netanyahu, "sivil kayıpların azaltılması için her çabayı ortaya koyduğunu" ileri sürdü.

İsrail Başbakanı Netanyahu, Zayid Al Nahyan ile görüştü
İsrail Başbakanı Netanyahu, Zayid Al Nahyan ile görüştü
GİRİŞ 16.10.2023 19:18 GÜNCELLEME 16.10.2023 21:09
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanlığı basın ofisinden yapılan açıklamaya göre Netanyahu, dün akşam Muhammed bin Zayid ile yaptığı telefon görüşmesinde, "Hamas'ın İsrail'e düzenlediği saldırılar karşısında" bölgesel gelişmeleri ele aldı.

Netanyahu, "İsrail'in Hamas'ın askeri ve yönetimsel kapasitesini yok etmek konusundaki" kararlığını aktararak, "sivil kayıpların azaltılması için her çabayı ortaya koyduğunu" savundu.

Liderlerin iletişimde kalma konusunda fikir birliğini beyan ettikleri kaydedildi.

Netanyahu ve Muhammed bin Zayid, İsrail ve Filistinli gruplar arasında 7 Ekim'de başlayan son çatışmaların ardından ilk defa görüşmüş oldu.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Davud 6 ay önce Şikayet Et
    Kaç Filistinli kadın çocuk öldürdüğünü anlatmıştır. Bu idarecilerde haktan, adaletten yana irade ortaya koyacak dirayet duruş kişilik yok.
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 ay önce Şikayet Et
    Kardeşini aramış kaç müslüman öldürdüğü ile ilgili öğünmüş. Latin.
    Cevapla
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir Arap ülkesi savaşa girmez giren yok olur
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    uyan müslüman uyan haçli seferleri yapiliyor
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bunun arkasında yine abd var. Netanyahu birinden ders almış. Geçmişte 1 m ıraklı Müslüman katletti. Sonra da herkese özellikle Müslüman ülkelere kendini sevdirmeyibaşardı. Demek ki Müslümanı çözmüşler. Tam deccalin taktiği. Zulümleri bitmez bitmez bitmez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi