İsrail'den son dakika Türkiye açıklaması: Derhal terk edin!

İsrail Ulusal Güvenlik Merkezi, 4. Seviye uyarı yayınlayarak Türkiye'ye seyahat uyarısı yaptı ve Türkiye’de bulunan İsraillilere ülkeyi derhal terk etmelerini söyledi.

GİRİŞ 17.10.2023 21:59 GÜNCELLEME 18.10.2023 12:33
Bu Habere 674 Yorum Yapılmış

İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında yeni bir insanlık suçuna imza atarak bir hastaneyi vurması, bölgedeki gerilimi daha da tırmandırdı.

'DERHAL TÜRKİYE'Yİ TERK EDİN'

Yaşanan sıcak gelişmeler sonrası ise İsrail Güvenlik Konseyi, Türkiye'ye yönelik güvenlik alarmının 4'üncü seviyeye çıkarıldığını duyurarak, ülkedeki tüm İsraillilerin mümkün olan en kısa sürede Türkiye'yi terk etmesini istedi. Bir uyarı da Fas'taki İsrailliler için yapıldı.

İsrail ordusunun, Gazze Şeridi'ndeki bir hastaneyi vurması sonucu daha da alevlenen İsrail-Filistin çatışması sonrası İsrail Güvenlik Konseyi'nden dikkat çeken bir uyarı geldi. İsrail, vatandaşlarına Türkiye ve Fas için seyahat ve konaklama uyarısı yaptı.

Times of Israel'de yer verilen habere göre, İsrail Güvenlik Konseyi, Türkiye'ye yönelik güvenlik alarmının 4'üncü seviyeye çıkarıldığını duyurarak, ülkedeki tüm İsraillilerin mümkün olan en kısa sürede Türkiye'yi terk etmesi yönünde çağrı yaptı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 674
  • Atilla 6 ay önce Şikayet Et
    savaşa hayır yurtta sulh cihanda sulh
    Cevapla
  • Ertuğrul 6 ay önce Şikayet Et
    Siyonist olduğunu bilsem herşeyi göze alırım
    Cevapla
  • Mustafa Akın 6 ay önce Şikayet Et
    Alarkonun patronu, Vakkonun patronu, Koç holdingin patronları da terk edecekler mi?
    Cevapla
  • Ceren fındık 6 ay önce Şikayet Et
    Yerleriniz ve yurdunuz tesbit edilmiştir bölücü terör üyeleri! Gözünüzü kollayın ve evden çıkmanız tavsiye edilir.simdiden gözlem altındasınız.tesbit edilmiştir!ileri marş!Türkün askeri!
    Cevapla
  • Ceren fındık 6 ay önce Şikayet Et
    Yerleriniz tespit edilmiştir.hepinize hayırlı hapishane yolları.kimliginixi deşifre etmeniz ne kadar idiot olduğunuzu göstermekle kalmıyor.ne kadar zayıf karakterli insanlar ve korkak olduğunuzu gösteriyor.hapishane de bol bol dualara ya da kitap mı alırsanız yanınıza bilemem.iyi okumalar dilerim!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi'nin yıllık getirisi 600 milyar dolar! 'Ticarete yeni nefes borusu'
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap