İsrail hastaneyi vurmuştu! Katliamın arkasından ABD çıktı! O füzeyle...

İsrail ordusunun, Gazze'deki El Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği bombalı saldırıyı ABD'ye ait MK-84 füzesiyle yaptığı tespit edildi.

GİRİŞ 18.10.2023 00:29 GÜNCELLEME 18.10.2023 20:01
Bu Habere 165 Yorum Yapılmış

Filistin Sağlık Bakanlığı Sözcüsü Ashraf Al-Qudra, İsrail tarafından Baptist Hastanesi'ne düzenlenen hava saldırısında en az 1000 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Hastaneye İsrail saldırılarında evleri yıkılan Filistinlilerin sığındıkları ve saldırı sırasında binlerce yerinden edilmiş Filistinlinin hastanede bulunduğu açıklandı.

KATLİAMIN ARKASINDAN ABD ÇIKTI

Konuya hakim uzman isimler, İsrail ordusunun, Gazze'deki El Ehli Baptist Hastanesine düzenlediği bombalı saldırıyı ABD'ye ait MK-84 füzesiyle yaptığı tespit etti.

MK-84, F-16 mühimmatları arasında en iri cephanelerdendir ve 15.2 metre genişliğinde, 11 metre derinliğinde bir krater oluşturabilir, 380 mm metali delebilir ve tahrip çapı 336 metredir.

Mark 80 serisinin en büyüğü ABD yapımı Mark 84'ün temel hedefleri; büyük binalar, fabrikalar, güç merkezleri, köprüler, yer altı sığınakları ve uçak hangarlarıdır.

'HASTANE MK-84'LERDEN BİRİYLE VURULDU'

Savunma Sanayi Uzmanı Yusuf Akbaba'da, İsrail'in Gazze'deki hastane katliamında ABD'nin MK-84 bombasını kullandığını belirtti.

Akbaba, "Gazze'de vurulan Hastane bu videoda gördüğünüz MK-84'lerden biriyle vuruldu.  Bugüne kadar yüzlerce bombalama videosu izlemiş ve tatbikatlar katılarak hava unsurlarından atılan hava yer mühimmatlarını canlı gözlemlemiş biri olarak söylüyorum ki bu saldırı açık ve net şekilde İsrail ordusu tarafından yapıldı. Tepkileri hafifletmek ve zaman kazanmak için yalan söylüyorlar." dedi.

'İSRAİL'İN HASTANEYİ VURDUĞU MK-84 MÜHİMMATLARINI  2 GÜN ÖNCE ABD VERDİ'

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ ,ise İsrail'in Gazze'deki El Ehli Baptist Hastanesi'ne yaptığı saldırıların arkasında ABD olduğunu söyledi. İsrail'in saldırıyı, ABD'den aldığı MK-84 füzesiyle yaptığını belirten Başbuğ, "İsrail'in Gazze'de hastaneyi vurduğu MK-84 mühimmatlarını 2 gün önce ABD verdi. ABD kimsenin aklıyla alay etmesin! Olaylar kıyamet savaşına doğru gidiyor." dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 165
  • dumrul 6 ay önce Şikayet Et
    Eğer Abd, Ortadoğu'yu yeniden işgal etmek için bu çatışmaları bir fırsat olarak görüyorsa, yapacağı istilâ için kendi halkını iknâ etmesi gerekecektir. Ki, bu politika Abd'nin sıradanlaştırdığı iç siyasetidir. Öyleyse, yakın bir zaman içinde Abd topraklarında "sahte ortadoğu kaynaklı büyük terörizm saldırısı" görmemiz kuvvetle mümkündür. Abd hep böyle yaptı, yine yapabilir.
    Cevapla
  • emekli 6 ay önce Şikayet Et
    biden abd ye dünerken inşallah uçağı havada infilak eder...
    Cevapla
  • Omer 6 ay önce Şikayet Et
    Şimdi anladinizmi ingilizin hilafeti niye yiktigini muslumlarin lideri olmasın basi boş olsun birlik olmasınlar yutalim
    Cevapla
  • KÖKSAL 6 ay önce Şikayet Et
    Silahları veren, tetiği çektiren ABD,,, azmettirici ve yeni silahların denenmesi suçundan yargılanmalıdır...
    Cevapla
  • Yörükoglu 6 ay önce Şikayet Et
    Allah büyüktür .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sözcü'den masabaşı asparagas haber: Elinde patladı!
Avrupa'ya son üç yılda gelen 50 binden fazla refakatsiz göçmen çocuk kayboldu