Fransa'da 6 havalimanı için yapılan ihbarlar asılsız çıktı

Fransa'da bomba ihbarı ve saldırı tehdidi nedeniyle altı havalimanının boşaltıldığı bildirildi. Kısa süre sonra, 6 havalimanı için yapılan ihbarların asılsız olduğu ortaya çıktı.

GİRİŞ 18.10.2023 14:22 GÜNCELLEME 19.10.2023 15:23
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransa Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, Lille, Bron, Nice, Nantes, Toulouse ve Beauvais'daki havalimanlarında hiçbir uçağın kalkmadığını ve ikinci bir emre kadar uçuşların durdurulduğunu açıkladı.

ELOKTRONİK POSTA İLE BOMBA İHBARI

Ulusal basında yer alan haberlere göre, polis yetkilileri bu sabah saatlerinde adı geçen havalimanları için elektronik posta yoluyla bomba ve saldırı ihbarı aldı. Güvenlik ekiplerini harekete geçiren ihbarlar sonrası, havalimanlarında bomba arama çalışmaları yapılıyor.

Havalimanına iniş yapan uçaklarda bulunan yolcuların terminale girişlerine izin verilmezken, terminaldeki yolcular çıkış kapılarına yönlendiriliyor. Yolcuların sosyal medyada hesaplarından yaptığı paylaşımlarda, havalimanlarının boşaltıldığı görülüyor.

Kısa süre sonra, 6 havalimanı için yapılan ihbarların asılsız olduğu ortaya çıktı.

KAYNAK: AA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR 3
  • Volkan 6 ay önce Şikayet Et
    Bu korku sizlere şimdilik yeter. Elbet sizede sıra gelecek!
    Cevapla
  • vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    yav yalan hepsi algı.
    Cevapla
  • Soner 6 ay önce Şikayet Et
    Basladilar yalanlara yine , herkesi panige surukleyip guya tehdit altindayiz yalani ile yaptiklari soykirima kilif bulup devam etmek...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk