Ursula von der Leyen'e büyük şok! Tam 850 AB çalışanı imza topladı!

Avrupa Birliği'nin (AB) farklı misyonlarında görevli çalışanlar, İsrail yanlısı tutumu nedeniyle AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e, 850 kişinin imzaladığı eleştiri mektubu gönderdi.

Ursula von der Leyen'e büyük şok! Tam 850 AB çalışanı imza topladı!
Ursula von der Leyen'e büyük şok! Tam 850 AB çalışanı imza topladı!
GİRİŞ 21.10.2023 00:12 GÜNCELLEME 21.10.2023 00:12
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Son dakika von der Leyen haberleri: Brüksel merkezli Euractiv haber sitesine göre, dünya genelindeki AB delegasyonlarında çalışan yaklaşık 850 kişinin imzaladığı, von der Leyen'in ofisine gönderilen mektupta, İsrail hükümetinin, Gazze Şeridi'nde sıkışıp kalan 2,3 milyon Filistinli sivile yönelik orantısız tepkisini şiddetle kınadıkları belirtildi.

Ursula von der Leyen'e büyük şok! Tam 850 AB çalışanı imza topladı!

850 KİŞİNİN İMZASIYLA VON DER LEYEN'E TEPKİ GÖSTERİLDİ

Mektupta, von der Leyen'in temsil ettiği AB Komisyonu'nun "son birkaç gündür Gazze Şeridi'nde insan hakları ve uluslararası insani hukuk hiçe sayılarak devam eden sivil katliamına karşı gösterdiği görünür kayıtsızlıktan" rahatsızlık duyduklarını belirten AB çalışanları, von der Leyen'i İsrail'i kayıtsız şartsız desteklemek yerine ateşkes ve sivil yaşamın korunmasına yönelik çağrıda bulunmaya davet etti.

Ursula von der Leyen'e büyük şok! Tam 850 AB çalışanı imza topladı!

'AB TÜM İTİBARINI KAYBETME RİSKİYLE KARŞI KARŞIYA'

Mektupta, "AB, tüm itibarını kaybetme riskiyle karşı karşıya" uyarısı da yer aldı.

AB Komisyonu Başkanı von der Leyen, Gazze'de sivillere yönelik saldırılar sürerken 13 Ekim'de İsrail'i ziyaret etmişti.

Von der Leyen'in gerek İsrailli yetkililerle temasları sırasında gerek daha sonrasındaki değerlendirmelerinde Gazze'deki duruma değinmemesi, sivilleri ve altyapıyı hedef alan saldırıların durmasıyla ilgili hiçbir çağrıda bulunmaması dikkati çekmişti.

Ursula von der Leyen'e büyük şok! Tam 850 AB çalışanı imza topladı!

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 55
  • BİDENSUNAK-İSTİFA 6 ay önce Şikayet Et
    hamas iran uzantılı.ozaman Alman iran ilişkisi bozulabilir.Filistin sivil halkı israil ve iran arasındaki bir kurgu çatısma arasında katliama maruz kalmaktadır.Bu insanlar yıllarca israilin işgali altında bombalanıp çocuk kadın demeden vahşice katlediliyor.Bebek katili netanyahu derhal savaş suçlusu olarak yargılanmalı ve nazi Almanyası gibi israilde filistinlilere tazminat ödemelidir
    Cevapla
  • Morelli 6 ay önce Şikayet Et
    Bu kadin seytanin onde gideni yahudi sionist
    Cevapla
  • Murat 6 ay önce Şikayet Et
    Avrupa nedir. Neyin beşiği belli.
    Cevapla
  • mehmet 6 ay önce Şikayet Et
    Şeytan bu batılıları ve israillileri gözden çıkarmış cehenneme tez elden gitmeleri için bir birlerini desteklemelerini telkin etmiş bunlara.
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Bu bize neyi gösteriyor ?Müslüman dediğimiz ülkeler birlik olmadıkça bunlar istediğini yapar.Eğer Müslüman ülkeleri bir ağızdan Dolar ve Euro'dan artık vaz geçiyoruz Avrupa ve Abd'ilen artık iş yapmıyoruz desinler bakın ozaman ne oluyor.Ama bu ne yazıkki olmuyor.Merhum Erbakan bunu yapacakidi ama indirdiler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Otobüs şoförleri seyir halindeyken yer değiştirdi