İsrail destekçisi Kanada Başbakanı Trudeau'ya camide tepki

Kanada Başbakanı Justin Trudeau, İsrail’i desteklediği yönündeki açıklamalarının ardından Toronto’daki cami ziyaretinde protesto edildi.

İsrail destekçisi Kanada Başbakanı Trudeau'ya camide tepki
İsrail destekçisi Kanada Başbakanı Trudeau'ya camide tepki
GİRİŞ 21.10.2023 19:46 GÜNCELLEME 21.10.2023 19:46
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar devam ederken, İsrail ordusu Gazze Şeridi’ne yönelik ölümcül saldırılarını sürdürüyor. İsrail’e desteğini açıkça belirten ülkeler arasındaki Kanada’nın Başbakanı Justin Trudeau dün Toronto Uluslararası Müslümanlar Örgütü'ne bağlı camiyi ziyaret etti.

Cuma namazı için toplanan kalabalık ise İsrail destekçisi başbakanı protesto etti. Trudeau’nun konuşmasına izin vermeyerek tepki gösteren ve yuhalayan öfkeli kalabalık, “Yazıklar olsun” diyerek bağırdı.

Cami önünde Trudeau’ya tepki göstermek için toplanan protestocular ise, “Ateşkes çağrısı için daha kaç çocuğun ölmesi gerek” sözleriyle Kanada başbakanına sitem etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • nasri 6 ay önce Şikayet Et
    Şahsiyetsiz zibidi
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ne başbakani nre ingiliz valisi. Kanada Ingilltere ye ait.
    Cevapla
  • Turk 6 ay önce Şikayet Et
    Ingiliz valisi.
    Cevapla
  • Yılmaz 6 ay önce Şikayet Et
    Kanadada abd zihniyetinde,ingiliz ve avrupalilar ve avusturalya destekcileri var,bunlar aynı kafada,Asya birini kırsın zayıf düşsün de asayiş barış sağlamak için gelmiş olacaklar güya kıtalar arası buralara yerlesecekler, bunların amacı çok geniş kapsamlı iblis zihniyetler, dedikya adaciklardan ve zorlu iklimden kaçış ve buraları zaptetme pilani,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!