İsrailli Haham'dan skandal sözler: Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor

İsrail'in Gazze'deki çocuk ve sivil katliamı devam ederken İsrailli Haham Yaron Reuven skandal sözler sarf etti. Yahudi Haham, çocuklara merhamet edilmemesi gerektiğini belirterek "Tanrı çocukları öldürmemizi emrediyor." dedi.

GİRİŞ 23.10.2023 16:17 GÜNCELLEME 23.10.2023 16:17
Bu Habere 408 Yorum Yapılmış

İsrail'in 7 Ekim'de başlayan Filistinlilere yönelik soykırım saldırıları aralıksız devam ediyor. Savaşın 17. gününde Filistin tarafında ölü sayısı 5 bine yaklaştı. Alınan son verilere göre İsrail'in hava saldırılarında şu ana kadar en az 4 bin 651 Filistinli hayatını kaybederken ölenlerin 1873'ünün çocuk olduğu belirtiliyor. 

YAHUDİ HAHAM'DAN SKANDAL SÖZLER

Savaş ve insanlık suçu işlenerek İsrail'in Gazze'yi adeta açık hava hapishanesine çevirmesine ve binlerce sivili öldürmesi dünyadan tepki çekerken İsrailli bir Yahudi Hamam'dan saldırılarla ilgili skandal açıklamalar geldi. Birçok sivilin ve çocuğun zarar gördüğü İsrail ve Hamas arasındaki çatışmalarla ilgili olarak yayın açan İsrailli Haham Yaron Reuven, Filistin topraklarını işgal eden İsrail'in gözünün ne kadar döndüğünü adeta itiraf etti.



İsrailli Haham Reuven, çocukları öldürmelerini kutsal kitaplarına bağlayarak şu ifadeleri kullandı;

“Tanrı bize çocukları öldürmemizi emrediyor. Kutsal kitabımız savaş zamanında kimseyi sağ bırakmamamızı emrediyor. Merhamet yok. Bir çocuğa bile merhamet edemezsiniz. Merhamet ederseniz o çocuğun büyüdüğü zaman öldüreceği kurbana karşı gaddarlık etmiş olursunuz. Çünkü o çocuğunun büyüyeceği ideoloji babasının ideolojisinden daha kötüdür. Tevrat’ın 25inci bölümün 19uncu ayetinde, erkeklerin kadınların ve çocukların yaşama hakkı yoktur der. Tanrı çocukların da öldürülmesini emrediyor.”.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 408
  • Yavuz Selim 4 ay önce Şikayet Et
    Allah bize, bu sapkın insanlık düşmanlarıyla savaşmayı emrediyor. Bakara 193: Fitne ortadan kalkıncaya ve din yalnız Allah’ın oluncaya kadar onlarla savaşın. Enfal 39: Fitne kalmayıp, yalnız Allah'ın dini kalana kadar onlarla savaşın. Tevbe 5: Haram aylar çıkınca, müşrikleri bulduğunuz yerde öldürün, esir alın, kuşatın ve onları her geçit yerinde gözetleyin.
    Cevapla
  • İnsan 5 ay önce Şikayet Et
    Haham seninde cehennem yolun açık olsun ,İnşalah inandığın inanç üzerine geberirsin.....
    Cevapla
  • Kızılelma turan 5 ay önce Şikayet Et
    Ozaman kendi çocugunuzu öldürün bakalım eliniz varıyorsa
    Cevapla
  • Ben 5 ay önce Şikayet Et
    Buna yorum olmaz çünkü hitler düşünüyorum,ben şahsi adıma hep üzülmüştüm hitlerin yaptiklarina ama simdi tam tersine düşünmeye başladım
    Cevapla
  • ANALİST NECMİ 5 ay önce Şikayet Et
    Hitler doğru yaptı diyosun yani,,,,,öldürmedigi cocuklardan biride sensin muhtemelen....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Refah'ı işgal eden İsrail'den skandal savunma: Barış anlaşmasını ihlal etmiyorlarmış!
Ekonomiden güzel haber! Türkiye 20 ülkelik listeden çıkıyor