Bangladeş’te yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpıştı

Bangladeş’te yük treni ile yolcu trenini kafa kafaya çarpıştı. Kazada 17 kişi hayatını kaybetti ve 100'den fazla insanda yaralandı.

GİRİŞ 23.10.2023 20:28 GÜNCELLEME 23.10.2023 20:41

Bangladeş’in Bhairab kentinde yerel saatle 16.00 sıralarında yük treni ile yolcu treninin kafa kafaya çarpıştı. Trenler raydan çıktı ve büyük bir kaza yaşandı. Hayatını kaybedenlerin yanında yüzlerce insanda yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri çok büyük vahşetle karşılaştı.

Yük treni ve yolcu treninin kafa kafaya çarpışmasıyla büyük bir kaza yaşandı. Kaza bölgesine çok sayıda arama-kurtarma ekibi ve ambulans sevk edildi. Yetkililer, yolcu treninin iki vagonun çarpışma sonucu raydan çıktığını ifade etti. Kazada 17 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, 100’den fazla kişinin de yaralandığını ifade etti.

Yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe edildiğini belirterek, raydan çıkan vagonların altında ezilen ve mahsur kalanların olduğunu aktardı. Yetkililer, kazayla ilgili iki soruşturma başlatırken, gönüllülerin kan bağışı yapması için çağrıda bulundu.

KAYNAK: İHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Deprem uzmanlarından Hakkari uyarısı: Aktif fay tespit edildi
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu