Çin'den ABD ve İsrail'e uyarı: Tehdit gibi açıklama!

İsrail-Filistin savaşı sürerken, Çin'den ABD ve İsrail'e uyarı geldi. Çin, İran'a yapılacak bir müdahalede İran'ın yanında olacaklarını duyurdu.

Çin'den ABD ve İsrail'e uyarı: Tehdit gibi açıklama!
Çin'den ABD ve İsrail'e uyarı: Tehdit gibi açıklama!
GİRİŞ 26.10.2023 22:48 GÜNCELLEME 26.10.2023 23:00
Bu Habere 184 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail 20 gündür yoğun saldırı altında tuttuğu Gazze Şeridi'nde katliam yapmaya devam ediyor. Gazze'de hayatını kaybedenlerin sayısı 7 bini aştı. Çin ise ABD ve İsrail'in hedefinde olan İran'a desteğini resmen duyurdu.

Rusya duyurdu! İsrail-Filistin savaşanın seyrini değiştirecek gelişme!Rusya duyurdu! İsrail-Filistin savaşanın seyrini değiştirecek gelişme!

ÇİN: MÜDAHALE OLURSA İRAN'IN YANINDAYIZ

Yapılan açıklamada, ''Toprak bütünlüğünü ve ulusal onurunu koruma konusunda İran'ı sıkı bir şekilde destekliyoruz. İran'a dışardan yapılacak bir müdahaleye şiddetli şekilde karşı çıkacak ve İran’ın yanında olacağız.'' denildi.

İran Dışişleri Bakanı Abdullahiyan, Filistin-İsrail arasındaki çatışmaların bölgeye yayılmasını istemediklerini ancak Gazze'ye saldırılarının devam etmesi halinde İsrail'e açık destek veren ABD'nin de "ateşten kurtulamayacağını" söylemişti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 184
  • az sukunet 6 ay önce Şikayet Et
    evet iran şiiliğin etki alanını yaymaya çalışarak ülkemize hasım görünüyor. ama islamın ilk kıblesi tehlike altındayken ittifak yapmamız lazım. bu tehlikeye rağmen iranlıların ittifaka ve karşılıklı uzlaşıya yanaşmayacak kadar piskopat olduklarını sanmıyorum. denenmelidir. birlik olamıyorsan kaybetmeye yok olmaya mahkumsun. bakın batıya protestanı katoliği tek ses israile destek diyor
    Cevapla
  • feraset 6 ay önce Şikayet Et
    Çin terörist siyonist israil in yedek kulübesinde bekleyen en değerli oyuncusudur, Çin i çin yapan ekonomisini güçlendiren dünya yahudi sermayesidir, Çin in açıklaması 2. dünya savaşına katılmadan önce ABD nin hitlere desteği gibi !!! Çİn terörist siyonis israil ile yapılacak büyük savaşta askerleri, silahları ve tüm gücü ile katil israil in yanında olacaktır.
    Cevapla
  • Vatan 6 ay önce Şikayet Et
    Sonunda Vicdanli Mazlumlarin Hakkini savunan biri cikti. Rabbim sizlere Güç kuvvet versin.
    Cevapla
  • Turco 6 ay önce Şikayet Et
    Çin İran'a 300 milyar dolar para yatırdı, yatıracak. Daha kimseye bırakmaz İran'ı.
    Cevapla
  • Kul insan 6 ay önce Şikayet Et
    İnandırıcı değil. Amerika Avrupa İsrail savaşta darbe alması Çin dünya saltanatı demektir. Destek gelmez diye düşünüyorum çünkü Çin zulmünü bilmeyen yok. Küfür milleti tekdir. Müslüman Milletimiz birlik beraberlik olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taksiciye satırlı dehşet! Başparmağını kopardı: Sebebi, ‘yok artık’ dedirten cinsten
Vergi kaçağına sıkı takip: 17 milyar liralık sahte faturaya inceleme