Son dakika haberi... Ortadoğu'da gerilim yükseliyor: Mısır'a füze düştü, yaralılar var!

Mısır'ın Sina Yarımadası'nda bulunan Taba kentine füze düştü. Yerleşim yerine isabet eden füze nedeniyle 5 kişi yaralandı.

GİRİŞ 27.10.2023 09:30 GÜNCELLEME 27.10.2023 09:56
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Mısır'ın Taba kentinde yerleşim yerine isabet eden füze nedeniyle 5 kişi yaralandı.

AA'nın Mısır medyasına dayandırdığı habere göre, Taba Hastanesinin yönetimine tahsis edilen konuta füze isabet etti. Haberde, 5 kişinin yaralandığı olayda can kaybının olmadığı bilgisine yer verildi.

Olay yerine güvenlik güçlerinin sevk edildiği bilgisine yer verilen haberde, füzenin nereden atıldığının henüz bilinmediği, olaya dair gerekli soruşturmaların başlatıldığı belirtildi.

Olaya ilişkin Mısır makamlarından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 45
  • Ertuğrul 6 ay önce Şikayet Et
    Belki Gazze nin ne çektiklerini akleder ve vicdana hatta imana gelirler.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 6 ay önce Şikayet Et
    Plan şuydu. Amerikanın ihtilalle "Mursi yerine getirdiği SİSİ" boşaltılan Gazze deki mazlum Filistin halkını Mısır'a kabul edeceği ve "ABD-İsrail" ikilisi Gazzeyi ilhak edileceği hayalindeydiler. Hayret ki Sisi bu planı kabul etmedi. Karın ağrısından önce "Mısır sınırı gözetleme yerine sonra Mısır içlerine" füze salladılarrr..
    Cevapla
  • heval 6 ay önce Şikayet Et
    İsrail mısırın ayağına sıkıyor bir yandan kıpırdama, geçti o günler
    Cevapla
  • tabi 6 ay önce Şikayet Et
    "Taba Hastanesinin yönetimi" ne tesadüfen mi düşmüş?
    Cevapla
  • Batı Batık 6 ay önce Şikayet Et
    İsraili karadan, havadan ve denizden kuşatıyorlar, bölgeye ve rus savaş gemileri de geldi. Abd gemileri cebelitarıkı göremez, Müslüman ülkeler kara, deniz ve hava savunma sistemleri üretimine hız verdiler. Hızla silahlanıyorlar, düşman üslerinin çevresini kuşatarak, orduları güçlendiriyorlar. İsrailin üzerinde füze ve uçaklar dahil hiç bir şey izinsiz uçamayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye manşetlerden inmiyor! Avrupalılar elendi, Türkler yapacak
Şampiyonlar Ligi yarı finali yıldızlar geçidi: 1.2 milyar euroluk kadro