İsrailli gazeteci Cohen'den insanlık dışı 'Gazze' paylaşımı!

İsrailli Gazeteci Edy Cohen, bombaların hedefi olan Gazze hakkında skandal ifadeler kullandı. Cohen, bombalanmış olan Gazze fotoğrafına, "Gazze'de elektriğe ihtiyaç yok. Gazze, her zaman aydınlatılıyorsun." paylaşımında bulundu.

GİRİŞ 28.10.2023 03:01 GÜNCELLEME 28.10.2023 08:56
Bu Habere 170 Yorum Yapılmış

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla kapsamlı saldırı başlattı.

İsrail-Filistin savaşı: 7 Ekim'den bu yana en şiddetlisi!  ABD'den skandal açıklama!İsrail-Filistin savaşı: 7 Ekim'den bu yana en şiddetlisi! ABD'den skandal açıklama!

İsrail ordusu da onlarca savaş uçağıyla Gazze Şeridi'ne saldırıya başladı. İsrail ordusu, abluka altındaki Gazze Şeridi çevresinde yoğun askeri hareketliliğe girişirken, karadan ve havadan bombardımanını artırdı.

İsrail Şifa Hastanesi'ni hedef gösterdi! Hamas'tan BM ve İslam ülkelerine çağrıİsrail Şifa Hastanesi'ni hedef gösterdi! Hamas'tan BM ve İslam ülkelerine çağrı

İSRAİLLİ GAZETECİ COHEN'DEN İNSANLIK DIŞI PAYLAŞIM

Bu akşam yaşanan ağır bombardıman devam ederken İsrailli gazeteci Edy Cohen'den skandal bir açıklama geldi. Cohen sosyal medya hesabından, bombalanmaya devam eden Gazze'ye yönelik insanlık dışı bir paylaşımda bulundu.

Bombalanmış bir Gazze fotoğrafını paylaşan Cohen, "Gazze'de elektriğe ihtiyaç yok. Sen her zaman aydınlıksın Gazze.” diyerek masum sivillerle alay etti.

"GAZZE ARTIK TAŞ DEVRİNDE"

Cohen bir diğer paylaşımında da, "Resmi olarak: Gazze artık Taş Devri'nde. Su yok Elektrik yok, İnternet yok, İlaç yok, Yemek yok" ifadelerini kullandı.

 

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 170
  • medo 6 ay önce Şikayet Et
    Bunların iş adamlarının bile esas amacı bir ticari faaliyet değildir. Bunların esas amacı içlerindeki batıl davaya, amaca hizmet etmektir. Biz bunu dahi kavrayamayıp, zaruri ihtiyaç değil, sadece gösteriş için geceden telefon kuyruğuna girip, ne idi belirsiz Burgerinin, Hamburgerinin, Kolasının peşinden koşarken, bu canavarı beslerken kimse çıkıp ta burada ahkam kesmesin.
    Cevapla
  • medo 6 ay önce Şikayet Et
    Mutfak, tuvalet, yatak odası arasında ömrünü bitiren, başka hiç bir davası, meselesi, ideali olmayan beyni çürümüş şuursuz Müslüman. Esas meselenin ne olduğunu anlaya biliyor musun. Yeşaya kehanetini o kalın kafan alıyor mu. Bunların gazetecisinin, iş adamının, sanatçısının, politikacısının esas amaçlarını anladın mı. İçlerindeki bin yıllık kini, amacı, davayı gördün mü. Hiç sanmıyorum.
    Cevapla
  • Semra 6 ay önce Şikayet Et
    Doğru bir tanedir buda doğrudur bizim millet halen uyuşun bizi içeriden bölmek zayıf düşürmek için dikkat edin din ile ilgili Atatürk ile ilgili osmanlı ile ilgili türk kürt ile ilgili türk arap ile ilgili gereksiz aşırıya kaçan birbirine düşmanlık yaptırılan her türlü eylem provakatif hareket paylaşım yapılırsa bilinki arkasında yahudi vardır israil sapkın düşüncesini gerçekleştirmek i
    Cevapla
  • Yanlız adam 6 ay önce Şikayet Et
    Elbet bir gün sana bir Filistinli sarılır O Şehit sen ise Leş olursun, ışıklar içinde
    Cevapla
  • Ts61 6 ay önce Şikayet Et
    Eyyy peygamber katilleri:Siz de taş devrindeki dinazorlar olmalısınız.Bir gün gelecek sizin de sonunuz o nesli tükenen dinazorlar gibi olacak.İskeletleriniz de müslüman müzelerinde çocuk katili dinazorlar adıyla sergilenecek.Sonunuz yakındır katiller.
    Cevapla
  • Recep YÜKSEL 6 ay önce Şikayet Et
    Daha taş devrine döndüremediniz. Ama zamanı gelince siz döneceksiniz onlar da kalanlarınız tabii kalırsa. Gargat ağacı ekmeyi ihmal etmeyin çok lazım olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?
Hayalet uçak ANKA-3 yenilendi! İşte son hali...