İsrail tankları Gazze'ye girip Beyt Hanun'a konuşlandı

Sınırı geçen İsrail ordusuna ait tanklar, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Hanun (Beit Hanoun) Mahallesi yakınındaki tarım arazilerine konuşlandırıldı.

İsrail tankları Gazze'ye girip Beyt Hanun'a konuşlandı
İsrail tankları Gazze'ye girip Beyt Hanun'a konuşlandı
GİRİŞ 29.10.2023 14:51 GÜNCELLEME 29.10.2023 15:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İsrail'in yaklaşık 2,3 milyon Filistinlinin yaşadığı Gazze'ye yönelik saldırıları, 23. gününde de şiddetlenerek devam ediyor.

Gece boyunca Gazze'de 450’den fazla yeri hava saldırılarıyla vuran İsrail ordusu, sabah saatlerinden itibaren de obüs ve tank atışlarıyla Gazze'nin kuzeyini bombalıyor.

İsrail uçakları da Gazze'nin kuzeyine hava saldırılarını sürdürüyor.

İsrail'in Sderot şehrinde İsrail ordusuna ait tanklar, Gazze'nin kuzeyinde konuşlandı. Sınırın karşı tarafında bulunan tanklar, Gazze'nin kuzeyinde bulunan Beyt Hanun Mahallesi'nin hemen yanındaki tarım arazilerine yerleşti.

İsrail ordusu, cuma günü yaptığı açıklamada, kara birliklerinin Gazze çevresindeki faaliyetlerini genişleteceğini duyurmuştu.

Bu açıklamanın ardından İsrail ordusu, Gazze'nin kuzeyi başta olmak üzere bölgeye havadan, karadan ve denizden saldırılarını şiddetlendirmişti.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 10
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah orası cehennem çukurları olur.
    Cevapla
  • Lütfü 6 ay önce Şikayet Et
    Tanksavarlar iş başına
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Allahım yahudi zalimini kahru perişan et. Gazzeli müslüman mücahitleri galip ve muzaffer et. Yahudiye zilletin aşağılık duygusunu tattır ya Rabbel alemin
    Cevapla
  • GÜZELCE 6 ay önce Şikayet Et
    Nice az topluluklar kalabalık topluluklara galip geldi. Hamas'taki direnişçilerin yüzde 85'i şehit çocuğu. Şehadete sevdalı. Yahudiler ise dünyayı aşırı seven ölümden korkan kişiler. Aradaki fark bu. Sonucu da bu fark belirleyecek.
    Cevapla
  • Veli 6 ay önce Şikayet Et
    Kenan diyarı Yahudiliğin ana beşiğidir hırsız arsız dan temizlendi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç gündeme dair önemli açıklamalarda bulunuyor | CANLI
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı