Gazze'deki şeytani planı canlı yayında böyle anlattı! 'Amerikan modeli' deyip itiraf etti

ABD'nin eski İsrail Büyükelçisi Michael Oren, Filistin'de kana doymayan İsrail'in karadan yaptığı katliam saldırılarını nasıl yürüteceğini anlattı. Oren, plana ilişkin 'Amerikan modeli' diyerek ABD'nin saha desteğini de gözler önüne serdi.

GİRİŞ 30.10.2023 09:09 GÜNCELLEME 30.10.2023 09:17
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

ABD'nin eski İsrail Büyükelçisi Michael Oren çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'de Amerikan modeli bir kuşatmaya giriştiğini belirten Oren, İsrail ordusunun katliamı nasıl yürüteceğini anlattı.

İsrai Başbakanı Netanyahu ayrıca tüm ülkenin İsrail askerleri için kenetlendiğini belirtti ve Tevrat'a atıfta bulunarak, "Amalekiler'in size yaptığını unutma, der. Biz de hatırlıyor ve savaşıyoruz" sözlerini sarf etmişti.

AMERİKAN MODELİ

Bu açıklamayı CNN ekranlarında değerlendiren ABD'nin eski İsrail büyükelçisi Michael Oren, 'Bu kesinlikle bir kara saldırısıdır' açıklamalarını kullandı.

Oren, geçmişte 2014'te de İsrail ordusunun içeri girip büyük bir saldırı düzenlediğini hatırlattı.

KANLI PLAN BÖYLE İŞLİYOR

Burada ise bir Amerikan modelinin olduğundan bahsetti. Modelin nasıl işlediğini anlatan Oren, Ordunun önce bir mahalleyi veya köyü ele geçirdiği ardından bunu bir sonraki mahalle veya köy için sıçrama tahtası olarak kullandığını belirtti.

Bu modelde kayıpları azalttıklarını belirten Oren, oraya kendi çocuklarını gönderdiklerini belirtti. Bunun bir bedeli olduğunu ifade eden Oren, kayıpları olabildiğince az tutmak istediklerini söyledi. Aynı zamanda bu model ile Hamas üzerinde baskı oluşturabileceklerini belirtti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Ey BÜYÜK ALLAH ım, masumların hürmetine kafirlere öyle bir tokat vur ki UNUTULMASIN ve bunların sonunu bize göster İnşallah. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • FAİZ=TERÖR 6 ay önce Şikayet Et
    Maksat Türkiyeyi savaşa sokmak
    Cevapla
  • Orhan 6 ay önce Şikayet Et
    ABD nasıl Afganistan da kactiysa İsrail deFilistin topraklarından kacacaktír
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Kaçmakla kalmasın. Allah, firavun Amerikanın ayak bastığı her yeri kendi mezarı yapsın. Cehennemini Amerikanın üzerine kapasın.
    Cevapla
  • Mehmet Lermioğlu 6 ay önce Şikayet Et
    İnşaallah
    Cevapla
  • Ali aksoy 6 ay önce Şikayet Et
    Son deprem,gece yarisi,kiş,elektrik kesilmiş,su yok,borular patlamiş,yiyecek bulma imkani yok,gaz borulari patlamiş,yangin,ölü yarali,yollar kullanilmaz halde...buna benzer durumun ,aynisi filistindè oluyor ve insanliktan uzak hayvanlaş yahudi,kara harekati yapiyor,ulan bekle be...insanlar kendiliginden ölecek,bu gerçekleştikden sonra elini,kolunu sallayip gazze ye girersin.
    Cevapla
  • Ruhkalp 6 ay önce Şikayet Et
    Eski zamandaki sartlar ile simdikilerfarkli ibre tersine donmustur artik sadece tek taraf guclu degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Artık ücretsiz! Tüm emekliler faydalanabilecek! Bakan Işıkhan müjdeyi verdi
Ayhan Bora Kaplan soruşturması ve cevap bekleyen iki önemli soru