Hamas'tan son dakika İsrail açıklaması! Kudüs Tugayları resmen duyurdu!

Hamas'ın Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, İsrail'in olası kara harekatıyla ilgili yaptığı açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze'de terör ve ölüm pusularına düşürüldüğünü belirtti.

GİRİŞ 30.10.2023 22:39 GÜNCELLEME 31.10.2023 10:09
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

Son dakika Hamas haberleri: İsrail'in, 7 Ekim'den bu yana Filistin'e yönelik katliam saldırıları devam ederken, Hamas'tan, yeni bir açıklama geldi.

Hamas'ın Kudüs Tugayları Sözcüsü Ebu Hamza, İsrail'in olası kara harekatıyla ilgili yaptığı açıklamada, İsrail askerlerinin Gazze'de terör ve ölüm pusularına düşürüldüğünü belirtti.

'İSRAİL KARAYA GİRME GİRİŞİMLERİNİN HAYALİ RESİMLERİNİ ÇİZİYOR'

Hamza, "Direniş tüm fraksiyonlarıyla düşmanın sefil kara manevralarına göğüs gererek yiğitliğini sürdürüyor. Düşman karaya girme girişimlerinin hayali resimlerini çiziyor. Düşman askerleri Gazze'de terör ve ölüm pusularına düşürüldü." dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 147
  • Ogün 6 ay önce Şikayet Et
    Allah gazanızı mübarek eylesin Ülkesini işgalden kurtarmaya çalışan her kim olursa olsun, üstelik birde karşınızdaki kâfir ise Allah onlara yar ve yardımcısı olur,Bunu anlamayan içimizdeki hainler de yurdunu savunanları terörist diye dillendirmek ten utanmazlar,Cumhuriyetimizin nasıl kurulduğunudamı bilmezler,Yerli ve Milli olsalardı bilirlerdi.
    Cevapla
  • Ogün 6 ay önce Şikayet Et
    30 yıllık Karabağ işgalindeki Karabağ nasıl Kurtarıldıysa Allah8n izniyle Kudüs te işgalden kurtarılacaktır,Yurdunu İşgalden kurtarmaya çalışan Hamas a Terörist diyen ler bu Cumhuriyetin Çocukları olamaz olsa olsa Siyonizmin uşaklarıdır
    Cevapla
  • Ogün 6 ay önce Şikayet Et
    Hamas'a terör örgütü diyen parti yöneticileri,ABD ve ab yalakakalarına duyurulur ,daha iki gün önce kutladığımız Cumhuriyetin tadı damağımızdayken,istiklal savaşında ülkemizi savunan Gazi Mustafa Kemal Liderliğinde Yurdunu Savunan Şehitlerimize ve ebediyete ulaşmış gazilerimize hakaret sayılmıyormu,Yurdu İşgale uğramış ,zulüm görenlerin tahammülü buraya kadar,bıçak kemiğe dayanmıştır.
    Cevapla
  • Bedriye 6 ay önce Şikayet Et
    Dualarımız sizinle Hamas Allahım gücünüze güç katsın inşallah nolur siyonistlere topraklarınızı bırakmayın kahrolası israile
    Cevapla
  • Selimcan 6 ay önce Şikayet Et
    Yemek kadar erkek olamadınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
İsrail'den Türkiye'ye misilleme: Erdoğan'ın görev süresi dolana kadar...