Son dakika: İsrail kaynakları 'Çok tehlikeli bir olay yaşandı' deyip 'dua' istedi!

İsrail askeri kaynaklarından Gazze'de çok tehlikeli bir olay yaşandığını belirten açıklama geldi. Sansürden dolayı ayrıntıları yayımlayamadıklarını belirten kaynaklar, "Ordudaki askerlerimiz için dualarınızı yoğunlaştırın" dedi.

GİRİŞ 01.11.2023 07:02 GÜNCELLEME 01.11.2023 09:14
Bu Habere 373 Yorum Yapılmış

Abluka altındaki Gazze Şeridi'ni 7 Ekim'den bu yana yoğun bir şekilde bombalayan İsrail ordusu, insanlık suçu işlediği kente bu kez de karadan girmeye çalışıyor.

İsrail güçleri ve Filistinli grupların çatışmaları sürerken bölgede dikkat çeken bir gelişme yaşandı. İsrail'deki askeri kaynaklar, Gazze Şeridi'nde çok tehlikeli bir olayın yaşandığını belirterek İsrail askerleri için dua istedi.

ONLARCA ÇOCUK VE KADINI KATLEDİP UTANMADAN DUA İSTEDİLER

İsrail askeri kaynaklarından yapılan açıklamada, Gazze'de çok tehlikeli bir olayın meydana geldiği bildirilerek, "Ayrıntıların yayınlanmasına sansürden dolayı izin verilmiyor, ordudaki askerlerimiz için lütfen dualarınızı yoğunlaştırın." ifadeleri kullanıldı.

ORDU SÖZCÜSÜ HAGARİ: DEDİKODU YAPMAYIN

İsrail Ordu Sözcüsü ise Daniel Hagari ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Güçlerimizin güvenliğini sağlayarak rapor vereceğiz. Kamuoyuna sesleniyorum, dedikodu yaymayın." dedi.

"SON GÜNKÜ BEDEL OLDUKÇA AĞIRDI"

Öte yandan İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, Gazze Şeridi'ne çok sayıda İsrail askerinin konuşlandırıldığını söyleyerek, kara birlikleriyle Filistinli gruplar arasında çatışmalar yaşandığını kaydetti.

Savunma Bakanı Gallant, söz konusu çatışmalarda İsrail güçlerinin "önemli başarı elde ettiğini" savunarak, "Maalesef savaşın bir bedeli var. Son günkü bedel oldukça ağırdı." ifadelerini kullanmıştı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 373
  • Gurbetci 5 ay önce Şikayet Et
    Al sana Dua cehennemin yedi kat dibine batı Allah o savunmasız çocuk ve kadınların yaşlıların Ahını inşaAllah koymaz bir daha yer yüzünde İsrail diye bir fitne kalmaz Allah sizi kahrıperişan eylesin ayaklar altında sürünün
    Cevapla
  • Ankara 5 ay önce Şikayet Et
    Kendi kendinizi vurun, ellerinizin ve ayaklarınızın bağı kopsun, gözleriniz kör olsun, rezil rüsva olun, olduğunuz yere yığılıp kalın cehenneme kadar yolunuz var aşağılık kâfir sürüsü.
    Cevapla
  • HCK 5 ay önce Şikayet Et
    Çok dua ediyoruz..! Allah kökünüzü kazısın. Geberin cehennemi boylayın. Dünya şerrinizden kurtulsun. Lanetli ler. ALLAH'IN VAADİ HAKTIR. Yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz. İnşallah
    Cevapla
  • Koli 5 ay önce Şikayet Et
    Tüm Dünya birleşsede sizi Allah istemediği süre kurtuluş yoktur!!! Elhamdulillah
    Cevapla
  • Mücahit Alp 5 ay önce Şikayet Et
    Ulan netenyahu seni domuz bağı ile böğüre böğüre can vereceksin sana kolay ölüm yok kafirrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı