İsrailli milletvekilinden skandal çağrı: “Gazze yeryüzünden silinmeli”

İsrail’de iktidardaki Likud partisi milletvekili Galit Distel Atbaryan, “Gazze’nin tamamen yeryüzünden silinmesi gerektiğini" söyledi.

GİRİŞ 02.11.2023 01:03 GÜNCELLEME 02.11.2023 01:03
Bu Habere 301 Yorum Yapılmış

Atbaryan, X sosyal medya hesabından yaptığı açıklama, abluka altındaki Gazze Şeridi’ne yönelik etnik temizlik çağrısı yaptı.

İsrail Savunma Bakanı: Gazze'de ağır bir bedel ödedikİsrail Savunma Bakanı: Gazze'de ağır bir bedel ödedik

"DÜSMANDAN NEFRET EDİN, CANAVARLARDAN NEFRET EDİN"

İsraillilere, “Birbirinizden nefret etmeyin. Canavarlar sizden yeterince nefret ediyor. Düşmandan nefret edin. Canavarlardan nefret edin.” şeklinde seslenen Atbaryan, şu ifadeleri kullandı:

"GAZZE YERYÜZÜNDEN SİLİNMELİ"

“İç çekişmenin en ufak bir kırıntısı, çıldırtıcı derecede aptalca bir enerji israfıdır. Bu enerjiyi tek bir şeye yatırın; Gazze'nin tamamını yeryüzünden silmek. Gazzeli canavarlar ya güneydeki çitlere gidecek ve Mısır topraklarına girmeye çalışacak ya da ölecekler. Gazze yeryüzünden silinmeli.”

FİLİSTİNLİLERİ NAZİLER OLARAK TANIMLADI

İşgal altındaki Batı Şeria’daki Filistinlileri de “Naziler” olarak tanımlayan ve onlar için “ateş ve duman” dileyen İsrailli milletvekili, “İntikamcı ve zalim bir İsrail ordusuna ihtiyaç var. Daha azı ahlaka aykırıdır. Tamamen etik dışıdır.” yorumunu yaptı.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 301
  • hıghlander 6 ay önce Şikayet Et
    Hiç bir din,dil,ırk,renk ve ideolojiye endexlemeksizin tek bir şey görüyorum bu resimde...alabildiğine meymenetsiz, ve kötülük akan bir surat.Tesadüf mü acaba!?
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    İsrailin yeryüzünden silinmesi daha güzel olur yahudiler şerleriyle temizlenmiş olur en kısa en temiz iş
    Cevapla
  • Gökan Yertep 6 ay önce Şikayet Et
    asıl yeryüzünden silinmesi gereken sizsiniz lanetli kavimsiniz size gelen bütün peygamberleri öldürdünüz şimdide filistin halkına zülüm yapıyorsunuz ama sonunuz yakın çok yakın yok oluçagınız ayetlerde bile yazılı
    Cevapla
  • aytekin kaya 6 ay önce Şikayet Et
    kimin yer yuzunden silinecegini yakında görürsün bayan
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    haydi bakalım kim yer yüzünden silinecek görelim bakalım.Rabbim size merhamet etmesin inşallah kendi ateşinizde küllerinizi görmeyi Rabbim dünya gözü ile göstersin inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de nefes kesen hafta! 10 maç aynı saatte
İsrailli şarkıcı yuhalama seslerinden şarkı söyleyemedi