BAE'den, Filistin kararı! Devlet Başkanı emir verdi!

Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), İsrail'in katliam saldırılarında yaralanan bin çocuğu aileleriyle birlikte ağırlayacağını ve her türlü temel ve tıbbi ihtiyacının karşılanacağını açıkladı.

BAE'den, Filistin kararı! Devlet Başkanı emir verdi!
BAE'den, Filistin kararı! Devlet Başkanı emir verdi!
GİRİŞ 02.11.2023 02:31 GÜNCELLEME 02.11.2023 02:46
Bu Habere 321 Yorum Yapılmış

Son dakika Birleşik Arap Emirlikleri haberleri: İsrail'in, Filistin'deki katliam saldırıları sürüyor. Katliamcı İsrail, 7 Ekim'den bu yana binlerce masum çocuk ve sivili öldürürken, Birleşik Arap Emirlikleri'nden yeni bir hamle geldi.

BAE, BİN FİLİSTİNLİ ÇOCUĞU AİLESİYLE BİRLİKTE AĞIRLAYACAK

BAE resmi ajansı WAM'ın haberine göre, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan, Uluslararası Kızılhaç Komitesi (ICRC) Başkanı Mirjana Spoljaric ile telefonda görüştü.

Gazze Şeridi'ndeki sivillere insani ve tıbbi yardımların yoğun, sürekli ve güvenli bir şekilde ulaştırılmasının önemine değinilen görüşmede, mevcut krizden etkilenenlerin ihtiyaçlarına yönelik insani yardımları güçlendirmek için ortak bölgesel ve uluslararası çabaların zorunlu olduğu kaydedildi.

Al Nahyan ayrıca Gazze Şeridi'nden 1000 Filistinli çocuğun aileleriyle birlikte ağırlanarak ihtiyaç duydukları her türlü tıbbi ve sağlık bakımlarının iyileşip ülkelerine geri dönene kadar BAE devlet hastanelerinde sağlanması yönünde talimat verdi.

Söz konusu girişimin, BAE'nin, yaşadıkları zorlu insani koşullara yanıt olarak kardeş Filistin halkına, özellikle de çocuklara yardım sağlama çabalarının bir parçası olduğu ifade edildi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 321
  • Yeşil ışık 5 ay önce Şikayet Et
    Filistin i çıkmaza sokan başta SİYONİSTLERİ Başta ABD AB bunlarin İSLAM Ülker'in görünen hiç bir alakası olmayan iş birlikcilerini lanetliyorum bunun hesabını vereceksiniz
    Cevapla
  • Yücel Tuğay 5 ay önce Şikayet Et
    Saddam ben 39 füze attım.Yiğitlerse, cesaretleri varsa bir füzede İslam ülkelerinden biri atsın.Ülkemi bu yüzden işgal ettiler diyor.Şunların yaptıklarına bakın, Filistinlileri topraklarından edecekler.Gerçekleri bile bile insanların yüzüne baka baka milleti kandırmaya çalışıyorlar.Ayıp ayıp, bilmiyorum bu adamlar Allah u Teala nın yüzüne bakacak yüzleri olacakmı acaba.Yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Mert kantaş 5 ay önce Şikayet Et
    Kesinlikle hayır. Hayır hayır hayır. Bu tam olarak gazzelileri yerinden çıkarmak için bir proje. Bu batının uşağına güven olur mu hiç ?
    Cevapla
  • Yüksel Güneş 5 ay önce Şikayet Et
    ABD,ISRAİL ,İNGİLTERE uşağı ne diyor İsrail öldürsün, yaralıları biz tedavi ederiz.Bu bile İSRAİL.e mesajdır.
    Cevapla
  • Selçuk 5 ay önce Şikayet Et
    la galibe illallah İngiliz köpekleri başaramayacasınız hepiniz Allah'ın gazabını göreceksiniz inşallah şimdiye kadar aklın neredeydi geceleri nasıl rahat uyudun kalleş herif
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı'ndan fahiş fiyatla mücadele ve enflasyon açıklaması
Çin lideri Cinping'den ABD Dışişleri Bakanı Blinken hakkında olay sözler