Cihat Yaycı'dan dikkat çeken uyarı: Blinken, pazar günü Türkiye'den bunu talep edebilir!

Emekli Tümamiral Cihat Yaycı, ABD Dışişleri Bakanı Blinken’in Türkiye’ye gelişini yorumladı. Ulusal Kanal canlı yayınına konuk olan Cihat Yaycı, "Bu ziyaretin altından Filistinlilerin bir kısmını Türkiye alsın talebi çıkabilir" dedi.

GİRİŞ 03.11.2023 07:20 GÜNCELLEME 03.11.2023 07:46
Bu Habere 255 Yorum Yapılmış

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Türkiye'ye geleceği öğrenildi. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın, Amerikalı mevkidaşı ile yapacağı görüşmede İsrail'in Filistin'deki katliamlarının ele alınması bekleniyor. ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın Türkiye'ye geleceğinin duyurulmasının ardından ziyaretin içeriği kamuoyunda gündem oldu. 

"FİLİSTİNLİLERİ SİZ ALIN"

Müstafi Tümamiral Cihat Yaycı, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken'ın, Türkiye ziyaretine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ulusal Kanal'a canlı yayın konuğu olan Cihat Yaycı, "Bu gecikmiş ziyaretin altında 'Gazze'nin boşaltılmasına Türkiye de tıpkı Suudi Arabistan ve Mısır gibi yardımcı olsun yani Filistinlilerin bir kısmını da siz alın' talebi çıkabilir." dedi.

"VATANLARINI TERK ETTİĞİ AN, DÜŞMANA TESLİM ETTİĞİ ANDIR"

Cihat Yaycı'nın, Blinken'ın Türkiye ziyareti hakkındaki açıklamaları şöyle:

ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye'ye gelmesi hayra alamet değildir. Bu gecikmiş ziyaretin altında "Gazze'nin boşaltılmasına Türkiye de tıpkı Suudi Arabistan ve Mısır gibi yardımcı olsun yani Filistinlilerin bir kısmını da siz alın" talebi çıkabilir.

Zaten 8-10 milyon sığınmacı var 500 bin de öyle gelsin diyen olursa bilin ki o ABD ve İsrail'in hizmetkarı kripto siyonisttir, kripto FETÖCÜ’dür. Filistinliler de Türk Milleti'ni örnek alsın. Çanakkale Savaşı'nda , İstiklal Harbinde, 12-13 yaşında çocuklar dahi cephelere gidip şehit olmuştur.

Ya ölürsün ama vatan toprağını düşmana terk etmezsin. İnsan 3 şey için tereddütsüz olarak ölür; Vatanı için, namusu için ve şerefi için! Biz Türk Milleti olarak atalarımızdan böyle öğrendik. Filistinliler de vatanlarını terk ettikleri an vatanlarını düşmana teslim ettikleri andır."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 255
  • Gakkoşş 5 ay önce Şikayet Et
    Filistinlileri değilde Gazzeyi alın derseniz olur. İsraille komşu oluruz,bakalım o zaman horozlanabileceklermi
    Cevapla
  • asim 5 ay önce Şikayet Et
    Niye İsrail ve Din kardeşine yer açılsın diye mi.?Filistinlinin hakkı filistinde korunup gözetilmeli.İsrail ve vatandaşı güvende değilse Londraya alın densin.
    Cevapla
  • türk oğlu türk 5 ay önce Şikayet Et
    Yokya bu deyil biz Filistini alalım Filistinlileri deyil hatta israilide alıp çifte bayram yapalım deyip gerisi geriye gönder bu yobazlara bu müstahak sen katliam yap sorumlusu bizmiş gibi siz Filistinlileri alın biz Filistini alırız yapma ya kudüs Filistin toprağıdır İsrail diye bir devlet yok bı birlik vardır kabül etmiyoruz
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Siz munbicten ve diger guvenlik hattindan gidin bize paradini verdiğimiz uçakları verin ayrica ucak gemileninizi akdenizden cekin sonrada terore festegonizo cekin görüşelim
    Cevapla
  • Fetih1453 5 ay önce Şikayet Et
    Türküye Cumhuriyeti Dik Durmalıdır. Asla Ve Asla Dayatmalara Boyun Eymemelidir. Bunca Mazlumun Dökülen Kanının Hesabi Kan Emicilerden Sorulmalıdır.
    Cevapla
  • Dik Duruş ¬ 5 ay önce Şikayet Et
    reisin komutası altında Türkiyemiz, abd ve israilin karşısonda, zaten, aynen (¬) bööle 90° derece dik duruyooo...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBAN'la vergi kaçıran yandı - Gazete manşetleri
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı