Bu utanç bize yeter: Cami minaresine İsrail bayrağı çektiler

Günlerdir Gazze'de kadın, çocuk demeden binlerce masum sivili katleden işgalci İsrail, El Halil'in güneyindeki Muaz bin Cebel Camii'nin minaresine bayrağını çekti.

Bu utanç bize yeter: Cami minaresine İsrail bayrağı çektiler
Bu utanç bize yeter: Cami minaresine İsrail bayrağı çektiler
GİRİŞ 04.11.2023 11:01 GÜNCELLEME 04.11.2023 11:01
Bu Habere 326 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail askerleri, El Halil'in güneyindeki El Fevvar kampına yönelik devam eden baskın sırasında Muaz bin Cebel Camii'nin minaresine İsrail bayrağı çekti. 

Gazze'de günlerdir çocuk ve kadın başta olmak üzere binlerce sivili katleden İsrail'in, cami minaresine bayrağını çekmesi tepkiyle karşılandı. 

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Şu görüntü 57 İslam ülkesinin utancı olarak tarih sayfalarında yazılacak" denildi.

"Biz sustukça onlar daha çok şey yapar", "Biz uyuyalım" gibi yorumlarda yapıldı.

ÖLDÜRÜLENLERİN YÜZDE 67'Sİ KADIN VE ÇOCUK 

Birleşmiş Milletler, Gazze Şeridi'nde 2 bin 325 kadın ve 3 bin 760 çocuğun öldürüldüğünü, bunun da tüm can kayıplarının yüzde 67'sine tekabül ettiğini açıkladı.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin batısındaki Nasr Çocuk Hastanesinin girişini hedef aldı. Saldırıda ölen ve yaralananların olduğu belirtiliyor. 

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 326
  • Mehmet 5 ay önce Şikayet Et
    Soyunuz sopunuz kurusun siyonist İsrail ALLAH'IN AZABI GAZABI ÜZERİNİZE OLSUN İNŞALLAH amin
    Cevapla
  • Başkentli 5 ay önce Şikayet Et
    Torosa adlı kişiye;hepsi öyle değiller Sen ben biz bu topraklarda bu kadar asimilasyona rağmen hâlâ içimizde şeriatı isteyen bir zümre bulundurabiliyorsak ALLAHIN CC izniyle,onlar da yıllardır sovyet dozerine rağmen içlerinde nice yiğitler vardır,oraları incele ehli sünnet sevdalısı niceleri var ELHAMDÜLİLLAH
    Cevapla
  • Başkentli 5 ay önce Şikayet Et
    "Uyuyor müslümanlar"lafının sebebi olan hilafetin kaldırılması ve yüzümüzü batıya çevirenlere söyleyeceksin lafını çook bilmişş...
    Cevapla
  • Başkentli 5 ay önce Şikayet Et
    Sizin gibilerle yol yürünmez Hidayet duasıyla oktay.
    Cevapla
  • Başkentli 5 ay önce Şikayet Et
    Bebekler ölürken birlikler (gerekirse)hazır bulundurulsun öylemii... Bize saldırmadan bişey yapmayalım kafasındayım desene sen şuna...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?