Hamas liderinin evi bombalandı

Hamas'ın lideri İsmail Haniye'nin Gazze'deki evinin bombalandığı duyuruldu. Haniye'nin o sırada evde olmadığı belirtildi. Hamas'ın siyasi yetkilileri, genellikle, güvenlikten dolayı yurt dışında yaşıyor.

Hamas liderinin evi bombalandı
Hamas liderinin evi bombalandı
GİRİŞ 04.11.2023 13:13 GÜNCELLEME 04.11.2023 13:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Hamas'ın medya kuruluşu El Aksa Radyosu, İsrail'e ait bir SİHA'nın, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin Gazze'deki evini vurduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada, Haniye'nin o sırada evde olmadığına vurgu yapıldı.

2016 yılından beri Katar'da yaşayan Haniye'nin aile üyelerinin saldırı anında evde olup olmadığına dair bir açıklama yapılmadı.

Hamas'ın siyasi yetkilileri, genellikle, güvenlikten dolayı yurt dışında yaşıyor.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • abc 5 ay önce Şikayet Et
    Bunun evi bombalanmış, bu mu haber ! Bunun evinden bize ne, uymasaydı İran'a. Olan; Gazzeye ve gariban Gazzelilere oldu. 9.000 şehit, binlerce yıkılmış bina var.
    Cevapla
  • Hjhjj 5 ay önce Şikayet Et
    Adam 5 yıldızlı otelde ne evi .iktidar hirslarinin cezasını mazlum bebekler çekiyor. Ulan o bebeklerin kanı bütün Filistine değer. Güç yok efeleniyor sulh yapsaydın israili tanısaydın geberirdin. Şimdi bütün dünyayı ver bakalım o bebekleri geri getirebilecek misin. İktidar hırsı. Arafat 6 milyar dolar Servet bırakmıştı Fransız karısına nerden geldi bu para
    Cevapla
  • İstanbul-18 5 ay önce Şikayet Et
    Adamlar ölümü öldürmüş. Ölümden korkmayan bir insanı kim ne ile korkutabilir ki. İsrail denilen terörist örgüt yapılanmasını, Filistinli kardeşlerimizin şanlı ve şerefli dik duruşu yıkacak, İnşaallah.
    Cevapla
  • İstanbul-21 5 ay önce Şikayet Et
    Klavye başında güzelleme yapacağına git Gazze'ye de koçaklama yap. Bahsettiğin adam, yılın kaç günü Gazze'de yaşıyor; onu da öğren.
    Cevapla
  • Mehmet karakurt 5 ay önce Şikayet Et
    Hedef Müslümanlar anlayın
    Cevapla
  • ali 5 ay önce Şikayet Et
    Hedef türkiye diyen akıllı biz uyanığız sen rahat ol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!