Kadirov, oğlunu koruması olarak atadı

Rusya'ya bağlı özerk bölge Çeçenistan'in Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov, Kur'an-ı Kerim'i yaktığı gerekçesiyle gözaltındaki Rus milliyetçisi Nikita Zhuravel'i döven 15 yaşındaki oğlu Adam Kadirov'u koruması yaptı.

Kadirov, oğlunu koruması olarak atadı
Kadirov, oğlunu koruması olarak atadı
GİRİŞ 05.11.2023 13:30 GÜNCELLEME 05.11.2023 13:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Ukrayna savaşında Rusya'ya büyük destek veren Çeçenistan lideri Ramazan Kadirov, 15 yaşındaki oğlunu terfi ettirdi. Bu ay 16 yaşında girecek Adam Kadirov'un, cesareti nedeniyle bu göreve getirildiği belirtildi. Rus basını, Adam Kadirov'un bu ay "Çeçenistan'ın Kahramanı" unvanı aldığını aktardı.

Kadirov'un 15 yaşındaki oğlu Adam Kadirov'un yakın zamanda, Kur'an-ı Kerim'in bir kopyasını yaktığı gerekçesiyle gözaltındaki Rus milliyetçisi Nikita Zhuravel'i dövdüğü görüntüler bizzat babası tarafından paylaşılmıştı. Kadirov, "Yaptığından dolayı oğlumla gurur duyuyorum." demişti.

KAYNAK: HABER7
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • fakirullah 5 ay önce Şikayet Et
    yersen
    Cevapla
  • necdet 5 ay önce Şikayet Et
    Rusya düşerse Türkiye düşer, tek açık kapı rusya
    Cevapla
  • Kudüse özgürlük 5 ay önce Şikayet Et
    Maşallah eline sağlık aslanım.
    Cevapla
  • DOBRA 5 ay önce Şikayet Et
    Rus işbirlikçisi hain
    Cevapla
  • Alaskamkuzey 5 ay önce Şikayet Et
    adam dayak yiyor çocuğa vursa sinek gibi yapıştırır. kadi rov reklam yapmış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!