Netanyahu'dan Arap liderlere tehdit, ABD'ye şantaj! İktidarınızı korumak istiyorsanız...

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları, 37. gününde şiddetlenerek sürerken, Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit eden İsrail Başbakanı Netanyahu, ABD'ye de üstü kapalı mesaj verdi.

GİRİŞ 13.11.2023 00:01 GÜNCELLEME 13.11.2023 16:11
Bu Habere 667 Yorum Yapılmış

Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme” gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken, İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı. Hedef gözetmeyen İşgalci İsrail, binlerce kadın ve çocuğu katletti.

Gazze'de katliama imza atan İsrail'e dünyanın dört bir yanından tepkiler çığ gibi büyüyor.
 

İİT ve Arap Birliği Zirvesi'nden ortak bildiri! Dikkat çeken İsrail çağrısıİİT ve Arap Birliği Zirvesi'nden ortak bildiri! Dikkat çeken İsrail çağrısı




Gazze'de savaş suçu işleyen İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, soykırıma varan katliamların ardından işgalci İsrail'e tepki gösteren ve yaptırıma hazırlanan Arap ülkelerinin liderlerini açık açık tehdit etti.

NETANYAHU: SESİNİZİ KESİN

Netanyahu açıklamasında, ''Arap liderlerine söylüyorum. Eğer iktidarınızı ve çıkarınızı korumak istiyorsanız, yapabileceğiniz tek şey var. O da sesinizi kesmek.'' ifadelerini kullandı.

NETANYAHU'DAN ABD'YE ŞANTAJ

CNN canlı yayınında soruları cevaplandıran İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, üstü kapalı ABD'yi de suçlara ortaklıkla itham etti.

CNN muhabirinin, "Neden 7 Ekim için sorumluluğu şimdi üstlenmiyorsunuz?" sorusuna Netanyahu, "Bu soru Pearl Harbor’dan sonra Franklin Roosevelt’e soruldu mu? 11 Eylül’den sonra Bush’a soruldu mu?” diyerek yanıt verdi.

 

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 667
  • Hakan Taşçı 5 ay önce Şikayet Et
    Maalesef Araplardan ciddi bir tepki vermemesine hepimizi üzüyor hepimiz Yaralıyor Saidi Nursi ne demiş Doğu batı'ya gebe batıda doğu'ya gebe bu savaşlar üzerine Avrupa Müslüman olacak İslam ülkeleri maalesef dinsizliğe geçecek.
    Cevapla
  • BGK 5 ay önce Şikayet Et
    NETENYAHU raydan çıkmış bence yakında dış ülkeler ipini çeker her türlü gonderirler yada sustururlar
    Cevapla
  • Bakşimdi buson 5 ay önce Şikayet Et
    Netanyahu DECCALİN ta kendisidir uyuma ey Müslüman insanlık ve İslam tehdit altında
    Cevapla
  • ismail Aktaş 5 ay önce Şikayet Et
    Ey natenyahu sizin kuklanız kabe imamını nasıl kullanıyorsun Açıkla
    Cevapla
  • Realist 5 ay önce Şikayet Et
    Şu soruyu soruyorum kendime. Tamam aran liderleri satılmış ve tasmaları köpek gibi ABD nin be İsailin elinde, ama halkı ne yapıyor? Liderleri halk yapar. Araplardan çiğeri 5 kuruş etmezmiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçağımız KAAN ile ilgili yeni müjde!
Okan Buruk'un raporu ortaya çıktı! 9 yabancı isimle yollar ayrılacak