Filistin Kızılayı, insani yardım yüklü 155 kamyonu teslim aldı

Filistin Kızılayı, insani yardım malzemeleri yüklü 155 kamyonu Refah sınır kapısından teslim aldığını duyurdu.

Filistin Kızılayı, insani yardım yüklü 155 kamyonu teslim aldı
Filistin Kızılayı, insani yardım yüklü 155 kamyonu teslim aldı
GİRİŞ 14.11.2023 17:21 GÜNCELLEME 14.11.2023 17:21

Filistin Kızılayı’ndan yapılan açıklamada, “Filistin Kızılayı ekiplerine Refah sınır kapısı üzerinden Mısır Kızılay'ından yardım yüklü 155 kamyon ulaştı. Bu kamyonlar gıda, su, yardım malzemeleri, tıbbi ekipman ve ilaçlar gibi temel malzemeleri taşımaktadır” denildi.

ŞU ANA KADAR 1135 KAMYON ULAŞTI

Örgüt, 21 Ekim’den bu yana 1135 kamyon yardımın Gazze’ye ulaştığını ifade ederek, “Bu kamyonlar, UNRWA'nın kamyonlardaki yakıtın tükenmesi nedeniyle bugün yardım alımını durdurmak zorunda kaldığını açıklamasının ardından gelen son kamyonlardır. 21 Ekim 2023'ten bu yana, günde ortalama 47 kamyon olmak üzere toplam 1135 kamyon kabul edildi. Ne yazık ki işgalci İsrail makamları şu ana kadar yakıt girişine izin vermedi” dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!