Bakan Özhaseki, Azerbaycanlı mevkidaşı Babayev ile görüştü

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, resmi temaslarını sürdürdüğü Bakü’de Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Muhtar Babayev ile bir araya geldi.

Bakan Özhaseki, Azerbaycanlı mevkidaşı Babayev ile görüştü
Bakan Özhaseki, Azerbaycanlı mevkidaşı Babayev ile görüştü
GİRİŞ 15.11.2023 17:21 GÜNCELLEME 15.11.2023 17:21

Bakan Özhaseki, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, “Azerbaycan Ekoloji ve Doğal Kaynaklar Bakanı Sayın Muhtar Babayev ile heyetler arası bir toplantı gerçekleştirdik.

AK Parti Genel Başkan Yardımcılarımız Fatma Betül Sayan Kaya, Çiğdem Karaaslan ve Bakanlık bürokratlarımızın da katıldığı toplantıda meteoroloji alanındaki çalışmalarımızı, ülkelerimiz arasında yürüttüğümüz projeleri istişare ettik.

Kardeş ülkemiz Azerbaycan'la aramızdaki bilgi, birikim ve tecrübelerimizin paylaşımını; birbirimize verdiğimiz desteği kararlılıkla sürdüreceğiz” dedi.

KAYNAK: DHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu