Azerbaycan tezkeresi TBMM'de kabul edildi

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Azerbaycan'daki görev süresinin 1 yıl daha uzatılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı tezkeresi, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi.

Azerbaycan tezkeresi TBMM'de kabul edildi
Azerbaycan tezkeresi TBMM'de kabul edildi
GİRİŞ 15.11.2023 19:45 GÜNCELLEME 15.11.2023 20:14
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Son dakika Azerbaycan haberleri: Tezkerede, Azerbaycan, Ermenistan ve Rusya tarafından 9 Kasım 2020'de imzalanan Üçlü Bildiri'de öngörülen faaliyetlerin devam ettiği vurgulandı.

Azerbaycan'a güçlü destek veren Türkiye'nin, bölgede barış ve istikrarın korunup güçlendirilmesi için önemli katkılar sunmayı sürdüreceği belirtildi.

Tezkerede, Türkiye'nin Rusya ile oluşturduğu ve TSK personelinin de görev yaptığı Ortak Merkez vasıtasıyla bölgenin güvenliğine ve taraflar arasında güven inşasına katkı sağladığı vurgulandı.

Görüşmelerin sonunda yapılan oylamada tezkere kabul edildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • Mis 5 ay önce Şikayet Et
    Bu haberde kim ne oy verdi bilgisinin olması lazım! Böyle olmaz
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    1 sene deyilde en az 10-100 sene olsada dostlarimiza sahip ciksak.
    Cevapla
  • Ali Rıza 5 ay önce Şikayet Et
    İçimizdeki ermeni bozuntularından ses yok
    Cevapla
  • misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Nasıl ses yok. Kuduruyorlar.
    Cevapla
  • Soda 5 ay önce Şikayet Et
    CHP insanlara bilinçli bir şekilde yalan bilgilendirme yapıyor Bana bile mesaj atıldı ülkemizde yabancı asker bulunmasının oylaması yapılıyor karşı çıkın diye ülkemizin yurt dışına asker gönderme yetkisini oylarken. bayağı zoruna gidiyor azerbaycan'la Türkiye ilişkisi, Neden acaba!!
    Cevapla
  • Sezgine 5 ay önce Şikayet Et
    Hayır Oyu verenleri bilelim. Hepimiz Ermeniyiz diyen var mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'e Suudi Arabistan uyarısı
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!