Hamas'tan Reuters haberine yalanlama

Hamas, bir açıklama yaparak İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ile Hamas Siyasi Ofisi Başkanı İsmail Haniye arasındaki görüşmeye ilişkin Reuters haberlerinin asılsız olduğunu açıkladı.

Hamas'tan Reuters haberine yalanlama
Hamas'tan Reuters haberine yalanlama
GİRİŞ 16.11.2023 16:38 GÜNCELLEME 16.11.2023 16:45
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hamas hareketi, Reuters'in İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ile İsmail Haniye arasındaki görüşmenin içeriğine ilişkin asılsız iddiasından üzüntü duyduğunu ifade eden bir bildiri yayınlayarak, bu medya ajansından haberin doğruluğu ilkesine uymasını talep etti.

İDDİALAR ASILSIZ

Mehr Haber Ajansı- El-Cezira Haber Ajansı’nın aktardığına göre,  Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas, bir açıklama yaparak İran lideri Ayetullah Ali Hamaney ile Hamas Siyasi Ofisi Başkanı İsmail Haniye arasındaki görüşmeye ilişkin Reuters haberlerinin asılsız olduğunu açıklayarak şunları söyledi. Bu asılsız haberin yayınlanmasından dolayı üzgünüz ve bu haber ajansının haberlerini yayınlarken doğruluk ve gerçeklik ilkelerine uyması beklenmektedir.

İran'dan son dakika Hamas ve savaş açıklaması! Hamaney resti çekti!İran'dan son dakika Hamas ve savaş açıklaması! Hamaney resti çekti!

Reuters haber ajansı daha önce üç üst düzey yetkiliye dayandırarak; İran Devrim Lideri, 6 Kasım'da Tahran'da İsmail Haniye ile yaptığı görüşmede, Hamas'ın Siyonist rejime yönelik Aksa Tufanı operasyonuna ilişkin olarak İran'ı bilgilendirmediğini, dolayısıyla Tahran'ın savaşa girmeyeceğini söylediğini iddia etti.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 8
  • Reis 6 ay önce Şikayet Et
    İran itrailin yakın dostudur maalesef nokta
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • Cesur ADAM 6 ay önce Şikayet Et
    ALLAH im sen islamı GALİP EYLE, Zalimler icin yaşasın CEHENNEM.
    Cevapla
  • insanlık bitti 6 ay önce Şikayet Et
    İran İslam toplumunda yanlış değerlendiriliyor. adı bile özellikle değiştirildi. sebebi Sünni devletleri adı adına kullanıp ortadogudaki kaosu devamlamakla yükümlüdür. orta doğunun İranı artık İslam cumhuriyeti adıyla kandırdığını anlamalı.ortadoguda oyun kurucu ama haclilara hizmet eden bir devletdir
    Cevapla
  • Seyfullah 5 ay önce Şikayet Et
    Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk'ün bir kitabı bile var bu hususta. "Allah" ismi ile aldatmak. Adı geçen kişi, söz konusu kitabı, takiyyeci İran için yazmalıydı.
    Cevapla
  • Abdi 6 ay önce Şikayet Et
    Fitneci seni zamanı mı çok bilmiş
    Cevapla
  • bekir 6 ay önce Şikayet Et
    Gazzeyi bu duruma düşüren irandır - iran kendi üzerindeki baskıyı azaltmak içim ABD den güney kore üzerinden 7 milyar dolar alıp hamas içine yerleştirdiği milislerine bu savaşı başlattı bedelini sunni kadın çocuk yaşlılar ödüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ile Romanya arasında kritik anlaşma! Ticaret hedefi açıklandı
Süper Lig'de sezonun en iyi oyuncuları seçildi! Gol kralına büyük şok