Son dakika İsrail-Filistin savaşı: Hamas'tan, İsrail'e çok ağır darbe! Hepsi imha edildi

İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Hamas'a bağlı Kassam Tugayları, Gazze'nin iki farklı noktasında çok sayıda İsrail askeri aracını imha etti.

GİRİŞ 19.11.2023 20:11 GÜNCELLEME 20.11.2023 10:39
Bu Habere 174 Yorum Yapılmış

Son dakika İsrail-Filistin savaşı haberleri:  İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürüyor. Hamas'a bağlı Kassam Tugayları, Gazze'nin iki farklı noktasında çok sayıda İsrail askeri aracını imha etti.

İşte İsrail-Filistin savaşından dakika dakika son gelişmeler;

ÇOK SAYIDA İSRAİL ASKERİ ARACI İMHA EDİLDİ

Hamas'a bağlı Ebu Ubeyde liderliğindeki İzzedin El Kassam Tugayları, Gazze'de iki farklı noktada çok sayıda İsrail askeri aracı imha ettiğini duyurdu.

Kassam Tugayları, Gazze'nin Hacer El Dik ekseninde yer alan bir binada saklanan İsrail güçlerine yapılan operasyonda da çok sayıda İsrail askerinin öldürüldüğünü de açıkladı.

İSRAİL, ENDONEZYA HASTANESİ VE ÇEVRESİNE YOĞUN SALDIRI BAŞLATTI

03:22 İsrail savaş uçakları, Endonezya Hastanesi'nin çevresine yoğun hava saldırıları düzenliyor.

23:36 Dünya Sağlık Örgütü: Şifa Hastanesi'nde kalan 250'den fazla hasta ve 20 sağlık çalışanının hayatlarından son derece endişeliyiz.

23:24 İsrail, Gazze'de sivil yerleşim yerlerini vurmaya devam ediyor. Bu akşam Gazze Şeridi'ndeki Deir Al-Balah bölgesine gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda sivil enkaz altında kaldı. Bölgede kurtarma çalışmaları sürüyor.

22:54: Kudüs Tugayları: İsrail'in Taslem üssü roketlerle vurduk.

İSRAİL, GAZZE'DE 100'DEN FAZLA FİLİSTİNLİYİ ALIKOYDU

22:51 İsrail ordusu ve iç istihbarat teşkilatı Şin-Bet (Şabak) tarafından, işgal edilen Gazze Şeridi'nin kuzeyinde alıkonulan Filistinlilere ilişkin ortak açıklama yapıldı.

Açıklamada, 100'den fazla Filistinlinin İsrail'e getirildiği belirtildi. Söz konusu Filistinlilerin "Hamas mensubu" olduğu öne sürülen açıklamada, alıkonulanların sorgulandığı aktarıldı.

22:17 Hamas liderlerinden Halid Meşal: İslam dünyasından bazı liderler Filistin davasını bilerek veya bilmeyerek görmezden geldi, bazıları da sırtından bıçakladı.

21:12 Gazze'deki yerel kaynaklardan edinilen bilgiye göre, El Kassam Tugayları ile şiddetli çatışmalar sonucunda İsrail tankları Gazze'nin bazı bölgelerinde ve kuzeyinde geri çekiliyor.

GAZZE'DE BİLANÇO AĞIRLAŞIYOR: VEFAT SAYISI 13 BİNE YÜKSELDİ

20:16 Gazze'deki hükümet, İsrail saldırılarında hayatını kaybedenlerin sayısının yaklaşık 700 kişi artarak toplam sayının, çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 13 bine yükseldiğini açıkladı

20:12 Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun bombardımanlarında hayatını kaybeden basın mensuplarının ailelerine, yakınlarına ve tüm meslektaşlarına başsağlığı dilendi.

İsrail ordusunun Gazze'ye saldırılarında 60 basın mensubunun yaşamını yitirdiği ifade edilen açıklamada, 4'ü kadın 60 gazetecinin ismine yer verildi.

Açıklamada, ölen medya mensuplarının bazılarının İsrail ordusunun füzeleriyle doğrudan hedef alındığı, bazılarının da hava saldırılarında evlerinin yıkılması sonucu aileleriyle can verdiği aktarıldı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 174
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yâ Râbbim peygâmberimiz HZ.MUHANNAD HAĶKÎ HÜRMETINE SEN MÜCAHÎD KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE ŞÜPHESİZ SEN HERŞEYE KÂDİRSİN AMİN!
    Cevapla
  • Seyit KARA 5 ay önce Şikayet Et
    ayıp insan peygamberinin adını yazarken biraz dikkat eder. Şapkalı a kullanmayı biliyorsunda (s.a.v) in adınımı yazamıyorsun ?_
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yâ Râbbim peygâmberimiz HZ.MUHANNAD HAĶKÎ HÜRMETINE SEN MÜCAHÎD KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE ŞÜPHESİZ SEN HERŞEYE KÂDİRSİN AMİN!
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Yâ Râbbim peygâmberimiz HZ.MUHANNAD HAĶKÎ HÜRMETINE SEN MÜCAHÎD KARDEŞLERİMİZE YARDIM EYLE ŞÜPHESİZ SEN HERŞEYE KÂDİRSİN AMİN!
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    amin inşallah
    Cevapla
  • Selim 5 ay önce Şikayet Et
    israil'in saldırıları başladığından beri, türk limanlarından kalkan 253 gemi israil'e ulaştı. her gün ortalama 7 gemi hareket ediyor. ham petrol ve akaryakıt taşıyan tankerler, demir çelik, çimento, gıda vd. ürünler aralıksız bir şekilde israil'e ulaşıyor
    Cevapla
  • Reis 5 ay önce Şikayet Et
    O başka
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail, Gazze'de sivillerin toplandığı alanı hedef aldı, çok sayıda şehit ve yaralı var
Hangisine ne kadar ödendi? KAAN mı yoksa F-35 mi? İşte ikisine harcanan tutar...