Ürdün'den çarpıcı haber: İsrail ve Hamas anlaştı! Ateşkes saatini açıkladılar!

Ürdün medyasından Al Ghad, İsrail ile Hamas'ın anlaşmaya vardığını kaydederek Pazartesi günü ateşkes yapılacağını açıkladı.

GİRİŞ 20.11.2023 01:09 GÜNCELLEME 20.11.2023 09:31
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Son dakika ateşkes haberleri: İsrail'in, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'de yeniden başlattığı katliam saldırıları sürerken, Ürdün medyasından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Ürdün'den çarpıcı haber: İsrail ve Hamas anlaştı! Ateşkes saatini açıkladılar!

İSRAİL VE HAMAS'IN ATEŞKES KONUSUNDA ANLAŞTI

Ürdün merkezli yayın yapan Al Ghad'ın Hamas kaynaklarına dayandırdığı habere göre, İsrail ile Hamas ateşkes ve esir takası konusunda anlaşmaya vardı.

Ateşkesin Pazartesi günü yapılacağının açıklanırken, ateşkesin saat 11'de başlayacağı belirtildi.

Ürdün'den çarpıcı haber: İsrail ve Hamas anlaştı! Ateşkes saatini açıkladılar!

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 64
  • recep- 5 ay önce Şikayet Et
    Suçsuz günahsız ANNELERİN, BEBEKLERİN, YAŞLILARIN katledilmesi ne din de,nede de insanlıkta hiçbir yeri yoktur. israil en ağır ceza ile bedelini ödemek mecburiyetindedir.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    13.000 binden fazla insanın ölümüne sebep olan israille ateşkesden sonra birşey olmamış gibi işgale devammı edecek yani nükleer silahları var israilin bir bedel ödemeyecek mi ?
    Cevapla
  • suphi 5 ay önce Şikayet Et
    ulan ortada gazze mi kaldı bu hamas da düzmece bir örgüt belkide israil tarafından finanse ediliyor
    Cevapla
  • sena 5 ay önce Şikayet Et
    baris olsa ne olucak cok sayida insan öldü kalanida israilin uzerine yürüsün savas nasil olurmus gorsunler onlarin silahiyla katil israil askerlerini lesini sersinler savas cesaret isidir teknoloji biryere kadar
    Cevapla
  • BEN DENİZ BAY 5 ay önce Şikayet Et
    SEViNDiM
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak