Katar'dan Filistin adımı! Resmen ertelediler

Katar, Filistinliler ile dayanışma amacıyla Ulusal Gün kutlamalarını erteledi.

GİRİŞ 21.11.2023 21:09 GÜNCELLEME 21.11.2023 21:09
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 45 gündür devam ediyor. Katar Savunma Bakanlığı, Filistinliler ile dayanışma amacıyla Ulusal Gün kutlamalarının ertelendiğini duyurdu.

GAZZE İÇİN ULUSAL GÜN KUTLAMALARI ERTELENDİ

Katar Savunma Bakanı Khalid bin Mohammad Al Attiyah, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, soykırıma ve insanlığa karşı işlenen suçlara maruz kalan Gazze'deki Filistinliler için en azından bu ertelemeyi yapabileceklerini ifade etti.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 27
  • Kendal 5 ay önce Şikayet Et
    Unutmayacağız can katar
    Cevapla
  • Türk 5 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun..
    Cevapla
  • Adem 5 ay önce Şikayet Et
    Hortumu kes yuregin varsa
    Cevapla
  • Misafir 12 5 ay önce Şikayet Et
    MÜSLÜMANIN KARDEŞİMİN KATLEDİLDİĞİ ZAMAN EĞLENCE ŞÖLEN GİBİ KUTLAMALAR YAPANLAR. MÜSLÜMANLIĞINI GÖZDENDEN GEÇİRMESİ GEREKTİĞİNİ HATIRLATIRIM. MÜSLÜMANIN ELİNDEKİ KARDEŞİ İÇİN NE YAPILMASI GEREKİYOR İSE ARDINA ATMAMASI GEREKİYOR MÜSLÜMAN DÜŞMANLARINA 1.Düşmanı Tanımalı ve KALBİ İLE BUĞZ ETMELİ 2.DUA ETMEK 3.Gücüne Göre MADİ DESTEK 4.Düşman mallarını süresiz BOYKOT
    Cevapla
  • Bülent GEZGİN 5 ay önce Şikayet Et
    Sen ne yaptın?
    Cevapla
  • Nuri er 5 ay önce Şikayet Et
    Katar ve Kuveyt demirini Osmanlı Devleti atamıştır. Diğer arap devletlerinin başındaki emirler krallar ingilizler atamıştır aradaki fark burdan geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan: ABD kayıtsız şartsız İsrail'i destekliyor
Gazze'de tünel değil örümcek ağı: '724 kilometre uzunluk, 15 kat derinlik, 5700 giriş!'